Komşuları ile de kavga etmiş! CHP’nin ağır topu Engin Özkoç mahkemelik oldu

Ankara'da emekli Cumhuriyet Savcısı Veli Kafes, oturdukları sitedeki soğutma sisteminden kaynaklı gürültü nedeniyle tartıştıkları CHP'li Engin Özkoç hakkında suç duyurusunda bulundu.

featured

Ankara’da yaşayan emekli Cumhuriyet Savcısı Veli Kafes, savcılığa verdiği suç duyurusu dilekçesinde, oturdukları site içerisindeki çarşının terasında bulunan soğutma ünitesinin çıkardığı gürültü nedeniyle Çankaya Belediyesi’ne şikayet dilekçesi verdiklerini, belediyenin de çarşıyı işleten inşaat firması hakkında para cezası uyguladığını ve soğutma sistemini mühürleyerek gerekli önlemlerin alınması için 30 gün süre verdiğini belirtti.

Dilekçede, firmanın kararın iptali için dava açtığını, Ankara 7’nci İdare Mahkemesi’nin yürütmenin durdurulması istemini reddettiği belirtildi.

KOMŞULARININ ÜZERİNE YÜRÜMÜŞ

Kafes, belediye kararının uygulanmadığını, mühür bozma suçu işlenerek soğutma sisteminin çalışmaya devam ettiğini aktardığı dilekçesinde, “Belediyeden tekrar ses ölçümü için geldiklerinde mahkemenin kararını hatırlatıp yeni bir karara kadar mührün kaldırılıp soğutma ünitesinin çalıştırılmasının suç olduğunu hatırlattım. Polis memurlarıyla konuşurken, ‘Kimmiş o savcı? Nerede?’ şeklinde bağırma sesi duydum. Hayatımda ilk kez karşılaştığım şüpheli, ‘Ben CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç. Kimsin sen? Burada ne işin var? Çık git buradan’ diyerek üzerime yürüdü. Ben durumu anlatmak istememe rağmen, ‘Sen şikayetçi olamazsın. Kat maliki olarak ben şikayetçi değilim. Ben senden şikayetçiyim. 165 kat maliki adına karar veriyorsun. Herkesin huzurunu bozuyorsun. Sana ne kardeşim. Seni buradan attıracağım, çık buradan’ diyerek bağırmaya devam etti” ifadelerin kullandı.

‘POLİSE BASKIYLA İŞLEM YAPTIRMAK İSTEDİ’

Veli Kafes dilekçesinde, kendisine cevap verdiği sırada Engin Özkoç’un öfkeyle, ‘Bana saldırdı, bana saldırdı, tutanak tutun’ diyerek polis memurlarına baskıyla hakkında işlem yaptırmak istediğini de aktararak, “Bu sırada koruması ve şoförü kısa bir süre önce ameliyat geçirdiğim sol kolumu sıkıca tutup kıvırarak beni çekmeye çalıştı ve canımı yaktı” dedi.

Kafes, dilekçede, Özkoç ile isimlerini bilmediği şoförü ve korumasının ‘Cebir ve tehdit ile kamu görevinin sağladığı nüfusu kötüye kullanmak suretiyle kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’, ‘iftira’, ‘görevi kötüye kullanma’ ve ‘gürültüye neden olma’ suçlarından soruşturma yürütülmesini talep etti.

DHA’nın haberine göre, Kafes dilekçesiyle birlikte, olay anında eşi tarafından çekilen görüntülerin bir kısmını da savcılığa teslim etti.

Benzer Haberler
180A569A-F1AE-4B61-ABDF-F3253DD844CF
CHP’li Nilüfer Belediyesi LGBT Merkezi kurdu! Açılışı Engin Özkoç ve Haluk Koç yapacak
Ekran görüntüsü 2022-10-31 114810
CHP’li Engin Özkoç hakkında fezleke
resized_cbb56-80d625c516
CHP yine şaşırtmadı! Engin Özkoç’tan İmam Hatiplilere ‘sapık’ diyen Gülşen’e destek

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir