Kızılcık Şerbeti Kıvılcım kim? Kıvılcım Arslan gerçek adı ne? Evrim Alasya kimdir, kaç yaşında?

Show Tv'nin yeni dizisi Kızılcık Şerbeti yeni bölümüyle ekranlarda yerini aldı. Konusu ve oyuncu kadrosuyla seyirciden tam puan alan Kızılcık Şerbeti dizisinin oyuncuları merak edildi. Kızılcık Şerbeti dizisinde oynayan Kıvılcım karakteri izleyiciler tarafından araştırma konusu oldu. Peki, Kızılcık Şerbeti Kıvılcım kim? Kıvılcım Arslan gerçekte kim, adı ne? Kızılcık Şerbeti Kıvılcım Arslan karakterini kim canlandırıyor? İşte detaylar...

featured

Başrolünde Evrim Alasya, Barış Kılıç ve Sıla Türkoğlu’un yer aldığı Kızılcık Şerbeti Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Kızılcık Şerbeti’nin yeni bölümü merak uyandırdı.

Kullanıcılar, dizinin oyuncu kadrosunu araştırmakta. Kızılcık Şerbeti dizisinin karakterlerinden Kıvılcım, izleyiciler tarafından aratılan konular arasında yer alıyor. Kızılcık Şerbeti Kıvılcım Arslan karakteri merak konusu oldu. Peki, Kızılcık Şerbeti Kıvılcım kim? Kıvılcım Arslan gerçekte kim, adı ne? Kızılcık Şerbeti Kıvılcım Arslan karakterini kim canlandırıyor? Detaylar haberimizde…

KIZILCIK ŞERBETİ KONUSU NEDİR?

İyi eğitimli, realist ve modern bir kadın olan Kıvılcım ( Evrim Alasya ), eşinden boşandıktan sonra dimdik ayakta kalmış, iki kızını da inandığı değerler doğrultusunda yetiştirmiştir. Küçük kızı Çimen (Selin Türkmen) henüz liseye devam etmekte, büyük kızı Doğa (Sıla Türkoğlu) ise üniversitede diş hekimliği okumaktadır. Kıvılcım’ın tek isteği çocuklarının ileride başarılı ve mutlu olmalarını görmektir.

KIZILCIK ŞERBETİ OYUNCULARI KİMLER?

Kızılcık Şerbeti dizisi oyuncuları arasında Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman gibi isimler yer alıyor.

KIZILCIK ŞERBETİ KIVILCIM KİM?

Kızılcık Şerbeti dizisinde Pembe karakterini Evrim Alasya canlandırmaktadır.

EVRİM ALASYA KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Evrim Alasya, 2 Ağustos 1979 tarihinde İzmir’de dünyaya gelmiştir. Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Oyunculuğa ilk olarak 1999 yılında Pınar Çocuk Tiyatrosu’nda başlamıştır. Birçok farklı projede yer alan Alasya, asıl çıkışını Muhteşem Yüzyıl dizisiyle yakalamıştır.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir