Kızı pitbull saldırısından kurtaran aşçı kahraman ilan edildi

Yabancı ülkede çekilen bir görüntü sosyal medyada gündem oldu. Köpeğini gezdiren bir kızı pitbull saldırısından kurtaran aşçı kahraman ilan edildi.

featured

Nerede ve ne zaman çekildiği bilinmeyen pitbull saldırısının yer aldığı bir olay izleyenleri hayrete düşürdü. Çoğunlukla kanlı biten pitbull cinsi köpek saldırılarına bir yenisi daha eklendi, ancak bu kez olayda neyse ki kan dökülmedi.

Bir kız ve annesi köpeklerini gezdirirken pitbull saldırısına uğradı. Köpeğini korurken bacağını kapan pitbulldan kurtulmaya çalışan kadın, yere yığıldı. Annesiyle birlikte saldırıdan kurtulmak isteyen kızın imdadına bölgedeki dükkanlardan birinde aşçılık yapan bir adam yetişti.

SANİYELER İÇİNDE KÖPEĞİ ETKİSİZ HALE GETİRDİ

Kızı bacağından kapan pitbullun boğazına bastıdan aşçı, birkaç saniye içerisinde hayvanı etkisiz hale getirmeyi başardı. Köpek daha sonra yere yığılında hem kız kurtuldu hem de aşçı köpeği bıraktı.

Saniyeler sonra kendine gelmeyi başaran pitbull, bölgeden uzaklaştı. Hem kızı saldırıdan kurtaran hem de pitbulla zarar vermeyen aşçı da sosyal medyada kahraman ilan edildi.

İşte kızı pitbull saldırısından kurtaran aşçıyla ilgili yapılan yorumlardan bazıları;

lokantasından koşarak gelip kurtarıyor. gerçek kahraman bu superman, wonder woman değil.

izlerken sinirden dişlerimi sıktığım video. aşçı doğru olanı yaptı ama yarıda bıraktı. öldürene kadar boğmalıydı. köpek ayıldıktan sonra kaçarak uzaklaşıyor. biraz ileride küçük bir çocuğa saldırmayacağı ne malum. o yüzden fırsat bulmuşken öldürülmelerinde fayda var.

bu tarz durumlarda köpeğin burnuna ve bazı deliklerine parmak atmak lazım.

sanırsam bordo bereli olarak aşçılık yapıyor. o nasıl bir köpeği etkisiz hale getirmektir öyle?

erken bırakan aşçının videosu. bırakmaması lazımdı.

hayvan beslemenin ehliyeti olmalı.ceşitli egitimlerden sonra sertifikası olan kişiler hayvanları sahiplenebilmeli. hayvanlar bu sorumluluğu alamayacak insanlara kesinlikle emanet edilmemeli. köpeklerini basket sahalarına sıçırtıp o bokları toplamayan insanlar var. daha ögrenilecek çok şey var. eğitim şart…

konu kızının canı olunca ikiye koparırsın o köpeği.

pitbull a bunu yapan aşçı kavgada adamın neler yapar. bak aklınızda bulunsun ,ara sıra yemeği beğenmeyip artistlik yapıyorsunuz, kimin kim olduğu belli değil valla mutfaktan gelip ümüğünüzü sıkıverir kuran çarpsın.

sıcak su dökeni gördük, sopayla vuranı gördük, levyeyle ağzını açmaya çalışanı gördük ama bu taktik bambaşkaymış hocam helal olsun valla. bakalım bunu denerken kaç kişi kendini parçalattıracak.

çok iyi lan. taktiği kaptınız mı gençler, pitbull gelirse kafa kola alıp bayılana kadar ümüğünü sıkıp bırakıyorsunuz, ha devam edip gebertebilirsiniz mahzuru yok.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir