Kıvanç Tatlıtuğ’un Türkiye Tek Yürek yayınına girişi: ‘Kuzey Tekinoğlu geldi’

Türkiye Tek Yürek Kampanyası'na yapılan bağışlar kadar katılımcılar da gündem oldu. Daha önce AHBAP için de telefon başına gelen oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ kampanya yapılan stüdyoya girişiyle gündem oldu. Oyuncunun duygu dolu sözleri de dikkat çekti.

featured

Kıvanç Tatlıtuğ’un bağış yayınına girişi sosyal medyada gündem oldu. Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve 10 ilde büyük yıkıma neden olan 7.7 ve 7.6’lık depremin yaraları sarılmak için yardım kampanyası düzenlendi. Türkiye, KKTC ve Azerbaycan’dan ulusal ve uluslararası 213 televizyon ve 562 radyonun katılımıyla yapılan “Türkiye Tek Yürek” kampanyasına yüz binlerce kişi bağış yaptı.

Ortak yayının yapıldığı gecede 115 milyar 146 milyon 528 bin lira bağış toplandı.

Depremzedeler için günlerdir yardım toplayan Kıvanç Tatlıtuğ da geceye katılanlar arasındaydı. Tatlıtuğ’un yayındaki görüntüsü için ”Stüdyoya Kuzey Tekinoğlu gibi girdi” yorumları yapıldı.

‘HAYATIM BOYUNCA KALBİM BU KADAR ACIMAMIŞTI’

Tatlıtuğ’un ağır adımlarla stüdyoya girdiği anlar Kuzey Güney dizisinde canlandırdığı Kuzey Tekinoğlu karakterine benzetildi. Yaşadığı derin üzüntüden bahseden Tatlıtuğ, “Hayatım boyunca kalbim fiziksel anlamda hiç bu kadar acımamıştı” ifadelerini kullandı.

Kıvanç Tatlıtuğ geçen hafta da 200 bin TL bağış yapmış, lojistik destek sağlamıştı. Oyuncu depremzedeler için Ahbap’a bir bağış daha yaptı. Bu sefer de 950 bin TL daha bağışta bulundu.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

İşte Kıvanç Tatlıtuğ’a sosyal medyada gelen yorumlardan bazıları:

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir