Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer’in oğlu Kurt Efe kime benziyor? Kenan İmirzalıoğlu açıkladı!

Ünlü oyuncu ve sunucu Kenan İmirzalıoğlu, ayaküstü muhabirlerin sorularını da cevapladı. İki hafta önce ilk bebekleri Kurt Efe'yi kucaklarına alan Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer çiftini ziyaret eden İmirzalıoğlu, muhabirlerin "Bebek kime benziyor?" sorusuna dikkat çeken bir cevap verdi.

featured

ATV’de yayınlanan ‘Kim Milyoner Olmak İster’in sunucusu Kenan İmirzalıoğlu, önceki gün Ulus’ta bulunan spor salonundan çıkarken görüntülendi.

İmirzalıoğlu, Ramazan Bayramı’nı İstanbul’da geçireceğini söyledi.

İki hafta önce ilk bebekleri Kurt Efe‘yi kucaklarına alan Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer çiftini de ziyaret ettiğini belirten İmirzalıoğlu, muhabirlerin “Bebek kime benziyor?” sorusuna “Daha çok babanın rengini almış.

Söylendiği gibi altın sarısı saçları var. Tabii çocuk bu, zamanla anneden de bir şeyler alacaktır” dedi.

ÖĞRENCİLERDEN İMİRZALIOĞLU’NA ÖDÜL

Ayrıca iş, sanat ve medya dünyasının en iyilerinin ödüllendirildiği, Medipol İnsan Kaynakları Kulübü öğrencileri tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Medipol İnsan Kaynakları Ödülleri, sahiplerini buldu.

Gecede başarılı sunucu Kenan İmirzalıoğlu, ‘Kim Milyoner Olmak İster?’ programıyla En İyi Sunucu Ödülü’nü aldı.

Öte yandan Kıvanç Tatlıtuğ ve modacı Başak Dizer, bundan yaklaşık 6 yıl önce Fransa’nın başkenti Paris’te dünyaevine girdi.

Ünlü çift bu mutlu evliliklerini şimdilerde bir de çocukla taçlandırdı.

Ünlü çift, 15 Nisan’da doğan oğullarına Kurt Efe ismini verdi.

Baba olmanın heyecanını yaşayan Tatlıtuğ, ‘L’Officiel’e çok özel açıklamalarda bulundu.

“HER GÜN BAŞKA TÜRLÜ SEVMEYİ ÖĞRENDİM! ÇOK SEVMEK YETMEDİ”

Tatlıtuğ Başak Dizer’e olan aşkını, “Başak’ı her gün bambaşka türlü sevmeyi öğrendim. Çünkü çok sevmek yetmedi…”

“ONUN GÖZLERİNDEKİ MUTLULUĞU HİSSETTİĞİM VAKİT KARNIM DOYUYOR”

Ayrıca, “Bir insanı sevmek, onun mutluluğu için çaba gösterdiğinde başlıyor. Onun gözlerindeki mutluluğu hissettiğim vakit karnım doyuyor. Bu öyle bir şey.” dedi.

“DEVAMINI GETİREBİLMEK ASIL MESELE”

“Onun yapmış olduğu şeyleri, seçimlerini desteklemek en önemlisi. Yoksa herkes evleniyor. Evleniyorsun işte… Devamını getirebilmek asıl mesele.” İfadelerini kullandı.

2016 yılında Fransa’nın başkenti Paris’te sadece 40 kişi katıldığı bir törele nikah masasına oturan Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer’in oğulları Kurt Efe, 15 Nisan tarihinde dünyaya gelmişti.

Türkiye’nin en yakışıklı jönleri arasında yer alan Kıvanç Tatlıtuğ, şimdilerde baba olmanın mutluluğunu yaşıyor.

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ilk kez kameralar önünde oğlu Kurt Efe hakkında konuştu.

Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolü Özge Özpirinçci ile paylaştığı, denizaltına sığınan bir grup insanın hayatta kalabilmek için verdikleri zorlu mücadeleyi konu alan ‘Yakamoz S-245’ adlı dizi, dün dijital platformda izleyicisiyle buluştu.

Yeni dizisi ‘Yakamoz S-245’ galasında ortaya çıkan taze baba Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni imajı da ilgi odağı oldu.

Bıyık bıraktığı görülen Kıvanç Tatlıtuğ’a “Baba olunca bıyık da yakıştı” yorumları yapıldı.

İşte Kıvanç Tatlıtuğ’un oğlu Kurt Efe ile ilgili açıklamaları…

“DÜNYANIN EN GÜZEL DUYGUSU”

Bir erkek çocuğumuz dünyaya geldi. Allah isteyen herkese nasip etsin. Eşim Başak çok sağlıklı, oğlumuz da çok sağlıklı. İki gün hastanede kaldık, sonrasında taburcu olduk, evladımızı aldık ve evimize geçtik. Şu an annelik ve babalık provaları. Tabii evin şekli şemalı otomatik olarak değişti. Dünyanın en güzel duygusu. Kelimelerle tarif edilmez çünkü kıyaslayacak bir şey yok.

“İKİ İSMİN DE BİZİM İÇİN ANLAMI VAR”

Kurt Efe ismi sosyal medyada da gündem olmuştu, bu konu hakkında ise ünl oyuncu, “Eşim Başak zaten açıklama yapmıştı. Her iki ismin de bizim için anlamı var. Çok severek koyduk. Sağlıklı, sıhhatli yaşasın. Vatana millete ve anasına babasına hayırlı evlat olsun” şeklinde konuştu.

Ünlü çiftin, oğullarına ‘Kurt Efe’ adını verecekleri doğumdan önce ortaya çıkmıştı. 2014 yılında ‘Kurt Seyit ve Şura’ dizisinde ‘Kurt Seyit’ karakterine hayat veren Kıvanç Tatlıtuğ’un, başrolü Farah Zeynep Abdullah’la paylaştığı projeden esinlendiği belirtilmişti.

“ANNEYE DE, BABAYA DA BENZİYOR”

Doğum sonrası hastaneye ziyarete gelen rol arkadaşı Özge Özpirinçci’nin “Kurt Efe, Kıvanç’a çok benziyor” sözleri hatırlatılan Tatlıtuğ, “Değişiyor, her gün değişiyor. Bence anadan da babadan da yüzde 50 almış durumda. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah” açıklamasını yaptı.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir