Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer, Kurt Efe için bakıcı tuttu! Dolarla ödedikleri maaş dudak uçuklattı

Başak Dizer ile Kıvanç Tatlıtuğ çifti kısa süre önce oğulları Kurt Efe'yi dünyaya getirdi. Geçtiğimiz günlerde görüntülenen Kurt Efe'nin sarı saçlarıyla babası Kıvanç Tatlıtuğ'a benzediği öğrenildi. Tatlıtuğ ve Dizer, Kurt Efe için bir bakıcı tuttu. Çift dadıya dolar üzerinden ödeme yapıyor. İşte ödenen rakam...

featured

Kıvanç Tatlıtuğ ve 6 yıl önce evlendiği Başak Dizer kısa süre önce oğullarını kucaklarına aldı. Kıvanç Tatlıtuğ’un oğlu Kurt Efe‘nin görüntüsü ise geçtiğimiz hafta ortaya çıktı. Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çiftinin oğulları Kurt Efe’nin altın sarısı saçları ile babası Kıvanç Tatlıtuğ’a benzediği görüldü. Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer oğulları için hemen bir dadı buldu.

İşte Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer’in oğlunun fotoğrafı! ‘Şimdilik sarışın ama hatları annesi’ demişti

Bir süredir Bodrum’daki evlerinde olan ve zaman zaman ünlü isimleri de evlerinde ağırlayan çift Kurt Efe için paraya kıydı. Takvim’in haberine göre; ünlü çift, büyük bir titizlikle seçtikleri bakıcıya 1.400 dolar yani yaklaşık 25 bin TL ödüyor.

Kıvanç Tatlıtuğ oğlu Kurt Efe için kesenin ağzını açtı! New York’ta 1+1 eve 13.5 milyon TL ödedi

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer ayrıca vize, sigorta ve yılda bir defa Filipinler’e gidiş/dönüş uçak masrafını da karşılıyor.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir