Kısmetse Olur Eslem Sena, Thodex vurguncusu Faruk Fatih Özer’in sevgilisi çıktı

Öykü Serter’in sunumuyla ekranlara gelen Kısmetse Olur'da yer alan gelin ve damat adayları sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Yeni bölümde programa dahil olacak yeni gelin adayı Eslem Sena ise tanıdık çıktı. Meğer Eslem Sena'nın eski sevgilisi Thodex vurguncusu Faruk Fatih Özer'imiş.

featured

Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışma programının 14. bölümünde eleme gecesi yaşandı. En çok oyu olarak eleme adayı gösterilen isimler Zeyd ve Tuğçe oldu. Evlerin birincileri olan Yaren ve Erol’un aldığı oy oranına göre Kısmetse Olur evinden giden isim açıklandı.

TUĞÇE GİTTİ, ESLEM GELDİ!

Erol en çok oyu alan isim olarak evini korumayı başarırken giden isim ise Tuğçe oldu. Tuğçe’nin gitmesi ile yerine gelen Eslem Sena oldu.

kısmetse olur eslem kimdir

GELİN ADAYI BAKIN KİM ÇIKTI

Kısmetse Olur Aşkın Gücü programına yeni bölümde dahil olan Eslem Sena ise Thodex vurguncusu Faruk Fatih Özer’in eski çıktı.

Benzer Haberler
eslem sena nur instagram
Thodex vurguncusunun eski sevgilisi Eslem Sena Nur: “Fatih piyon, arkasında vezir var!”
eslem1
Thodex vurguncusu Faruk Fatih Özer’in fenomen eski sevgilisi Eslem Sena Nur’dan olay açıklamalar!
thodex
Thodex vurguncusu Faruk Fatih Özer ve fenomen Eslem Sena Nur’un çok özel görüntüleri!

Geçen yıl Show TV habere çıkan Eslem Sena Nur,”Bir buçuk yıl önce duygusal bir birliktelik yaşadık birkaç ay sürdü ve kıskançlık yüzünden ayrıldık. Böyle bir planı olduğundan haberim yoktu.” açıklamaları hemen gündeme geldi.

kısmetse olur eslem instagram

Faruk Fatih Özer’in böyle bir işe kalkışamayacağını, onu da piyon olarak kullanılabileceğini dile getiren Eslem Sena Nur, kendisiyle ilgili çıkan haberler ve fotoğraflardan da rahatsız olduğunu dile getirmişti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir