Kırmızı Oda’nın Doktor Hanım’ı Masumlar Apartmanı’na gidiyor!

featured

Yeni sezonun büyük ilgi gören dizilerinden Masumlar Apartmanı ve Kırmızı Oda’yla ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

Psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitaplarından uyarlanan ve OGM Pictures imzası taşıyan yapımların seyici karşısına büyük bir sürprizle çıkacağı öne sürüldü.

Masumlar Apartmanı’nda psikiyatr krizi

Masumlar Apartmanı dizisinin önceki akşam yayınlanan 25. bölümünde psikiyatr krizi yaşandı. Masumlar Apartmanı son bölümde, Han’ın çocukluktan bu yana yaşadığı travmaları nedeniyle kağıt-çöp toplamaya çıktığını öğrenen İnci, eşine yardımcı olmak için onu bir psikiyatra yönlendirmek istiyor. İnci, Han’a bu teklifi yaparken, “Psikiyatr kadın, yeri de Taksim’de” ifadelerini kullanıyor.

Masumlar Apartmanı 25. bölümde yaşanan bu gelişme, Kırmızı Oda’da Doktor Hanım karakterini canlandıran Binnur Kaya’nın diziye konuk olacağı iddialarını gündeme getirdi.

Daha önce de Binnur Kaya, OGM Pictures’in çektiği Doğduğun Ev Kaderindir dizisine Doktor Hanım karakteriyle konuk olmuştu.

Masumlar Apartmanı 25. bölümde neler yaşandı?

Han ise yine kaybetme korkusunun esiri olmuş, perişan halde İnci’nin kararını bekler. Neriman’ın evde neden olduğu bir kriz, Safiye için doğum gününü daha baştan kabusa dönüştürür.

Üstüne kimsenin bu özel günü önemsememesi Safiye’nin içindeki yaralı çocuğu iyice hırçınlaştırır, Naci de dahil herkesle gerilmesine sebep olur. Gülben ise Esat’ın çay davetinin heyecanı içindedir.Safiye’ye yakalanmadan evden çıkmak için plan yapar.

Gamze, Neriman’ın da yardımıyla Ege’nin babası Haluk’la tanışmaya gelir. Heyecanla geldiği evde hem Gamze’yi hem de diğerlerini kötü bir sürpriz bekler. İnci, Han’la ilişkilerini sadece bir şartla sürdürebileceklerini söyler. Bu şart, Han’ı hiç beklemediği yerden vurur.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir