Kırmızı Oda Süveyda’nın sevgilisi Ozan kim? Erdem Şanlı kimdir, kaç yaşında?

featured

Cuma akşamlarının vazgeçilmezi Kırmızı Oda efsanesi devam ediyor. 17 Eylül Cuma akşamı başlayan yeni sezonda birbirinden farklı hayat hikayeleri ele alınıyor. Bunlardan biri de ünlü oyuncu Erdem Şanlı’nın hayat verdiği Ozan karakteri. Ozan, dizide Doktor Hanım’a gelen Süveyda karakterinin sevgilisini canlandıracak.

KIRMIZI ODA OZAN KİM?

Süveyda dizide annesi tarafından Doktor Hanım’a getiriliyor. Çocukluğundan beri hırsızlık yapmaktan hoşlanıyor. Maddi değeri olmayan eşyaları çalıyor. Onları bazen odasındaki kutuda saklıyor, bazen de hediye ediyor.

Kırmızı Oda Süveyda kimdir, hastalığı ne? Kırmızı Oda Süveyda’nın gerçek hayat hikayesi…

Annesinin zorla getirdiği Süveyda, Doktor Hanım’a kendini açmaya başladı. Küçükken evden kaçtığında yaşadıklarını henüz anlatmadı. Ozan ise yeni bölümle birlikte Süveyda’nın partneri olarak karşımıza çıkacak.

İkilinin yaşayacakları şimdiden merak konusu oldu.

ERDEM ŞANLI KİMDİR?

2 Eylül 1996 yılında İzmir’de doğan Erdem Şanlı, Boşnak bir ailenin en büyük çocuğudur. . Babası özel şirkette satış temsilcisi ve spor kulübü başkanı, annesi emekli muhasebeci. 2015 yılında İstanbul Üniversitesi Radyo Sinema Televizyon bölümünü kazanıp okumak için İstanbul’a gelen Şanlı önce TV projelerinde kamera arkasında reji olarak çalıştı.

Daha sonra oyuncu Rıza Kocaoğlu oyuncu koçluğunu yapan Şanlı’nın ilk TV dizisi Avlu projesi oldu. Ertan Saban’ın gençliğini canlandırdı. Daha sonra 2019 yılında Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Burak Sergen’in oğlu Dinçer karakterine hayat verdi.

Tims yapım şirketinin sinema Filmi olan “Kovala” da Melis Sezen’in ağabeyi Meto karakterini canlandırdı. Erdem Şanlı son olarak O3 Medyanın iddialı dizisi “Son Yaz” projesinde Kaan karakterine hayat veriyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir