Kırmızı Oda Süveyda evlatlık çıktı! Kırmızı Oda Süveyda’nın gerçek annesi kim?

featured

Psikiyatri kliniğinde doktorlarını ve onlara başvuran hastaların hayatlarının anlatıldığı “Kırmızı Oda”da her hayat hikayesinin altında yatan acılar, sevinçler, mutluluklar ve hüzünler izleyicinin de ruhunun kapalı kapılarını aralıyor.

Süveyda’nın çocukken uğradığı tecavüz sonrası Unicorn takıntısının başladığı görülüyor. Unicorn renkleriyle kendisini kandıran adamın tecavüzüne uğrayan Süveyda, olayın travmasını yıllarca atlatamıyor.

Kırmızı Oda Süveyda’ya kim tecavüz etti? Kırmızı Oda Süveyda’nın başına gelenleri okuyunca şok olacaksınız…

KIRMIZI ODA 45. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

TV 8’in büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Kırmızı Oda, 45. yeni bölümüyle bu akşam ekrana geliyor. Dizinin yeni bölümünde; Rezzan’ın annesi doktor hanımla konuşmaya gelir ve evde kendi kurallarının dışına kimsenin çıkamayacağını söylüyor.

Daha sonra seansa giren Rezzan, ablasının intihar ederek canına kıydığını anlatıyor. Derya, annesini karşılamaya gittiği için Deniz’e çok kızar.

ASUMAN, SÜVEYDA’NIN EVLATLIK OLDUĞUNU SÖYLÜYOR

Kırmızı Oda 45. bölüm 2. fragmanında; Asuman, Süveyda’nın evlatlık olduğunu anlatıyor.

Süveyda’nın babası ise, Süveyda’yı gerçek annesi Narin’den zorla aldığını açıklıyor.

KIRMIZI ODA 44. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

İlk seansa Asuman kızıyla birlikte gelir. Süveyda, doktor hanıma çaldığı bir bibloyu hediye eder. Arkadaşlarıyla birlikte gezmeye gittiklerini, ama ısrarla Galata’ya gitmek istemediğini, söyler.

Doktor hanım onun başına Galata’da bir şey geldiğini anlar. Yolda yürürken araba çarpmasın diye SüveyDa’yı birisi kolundan tutup çeker. Süveyda, kimsenin kendisine dokunmasını istemediğini söyleyip dalar. Ağlayarak kendisine geliyor ve doktor hanım daha sonra Asuman’la konuşur.

Asuman’a o gece neler olduğunu sorar. Onun ağzından laf alabilmek için hayli uğraşan doktor hanım Süveyda’nın tacize uğradığını ve ailesinin bunu sakladığını öğrenir.

Kırmızı Oda Süveyda’nın sevgilisi Ozan kim? Erdem Şanlı kimdir, kaç yaşında?

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir