Kırmızı Oda Nazlı aldatıldığını mı öğrendi? Kırmızı Oda Nazlı’nın arkadaşı kim?

featured

Kırmızı Oda yeni bölümü ile 19 Şubat Cuma akşamı Tv8 ekranlarında izleyici ile buluşacak. Dizinin yeni bölümü öncesi yayınlanan 25. bölüm fragmanında Recai’nin Nazlı’dan kurtulmakta ısrarlı olması merak dolu anlara neden oldu. Kumru’nun Yavuz ile tanışmadan önce evinde yaşadıkları ise bu hafta dikkat çeken anları ekranlara taşıyacak.

Nazlı (Pınar Deniz) anne ve babasının evliliklerinde yaşadığı problemleri paylaşınca, Doktor Hanım Nazlı’nın yaşadığı korkuların sebebini kavrar. Kumru (Aslıhan Gürbüz) babaannesiyle birlikte geçen yıllarını anlatır. Sadi (Erkan Petekkaya) babasının kendisine yaşattığı travmayı anlatırken panik atak krizi geçirince Doktor Hanım müdahalede bulunur. Kliniktekiler Piraye ve Deniz arasındaki ilişkiden şüphelenirken, İrem’in ziyareti Hüseyin’i çok mutlu eder.

Kırmızı Oda’ya yeni karakter

OGM Pictures yapımcılığında ünlü doktor Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hayat hikayelerinden uyarlanarak hazırlanan tv8’in Kırmızı Oda dizisinin bu hafta yayınlanacak olan yeni bölümünde sevilen bir oyuncu daha konuk olarak yer alacak.

Melisa Berberoğlu, Celil Nalçakan, Sevinç Erbulak, Burcu Biricik, Hande Doğandemir, Ruhi Sarı, Evrim Alasya, Melisa Sözen, Füsun Demirel, Emre Kınay, Sema Keçik, Tansel Öngel ve daha birçok ünlü ve sevilen ismi kadrosuna konuk eden Kırmızı Oda’da konuk olacak yeni isim Yılmaz Kunt oldu. Yılmaz Kunt, Kırmızı Oda’da Nazlı karakterinin arkadaşı olarak rol alacak. Peki Yılmaz Kunt kimdir?

Yılmaz Kunt kimdir?

19 Kasım 1994 tarihinde Ankara’da dünyaya gelen Yılmaz Kunt, aslen Adanalıdır. Varlıklı bir ailede doğan Kunt, Ankara Atılım Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun oldu. 2015 yılındaki Best Model of Turkey yarışmasına sıkı bir tempoyla çalışan yakışıklı oyuncu, erkekler kategorisinde birinci seçildi. Daha sonra Avrupa ve Dünya modellik yarışmalarında da birincilik elde eden Kunt, bir süre modellik yaptıktan sonra oyunculuğa geçti. 2015 modellik yarışmasında kadınlar kategorisinin birincisi Yağmur Ayrık ile aşk yaşayan Yılmaz Kunt, Show TV’de yayınlanan başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, Aslı Bekiroğlu’nun olduğu “Sev Yeter” dizisi ile oyunculuğa giriş yaptı. Daha sonra Atv’nin kadrosunda Yetkin Dikinciler, Güven Hokna ve Ali Çatalbaş gibi isimlerin olduğu “Bahtiyar Ölmez” dizisinde “Ömer” karakterine hayat verdi.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir