Kırmızı Oda Derya gerçek hayat hikayesi nedir? Kırmızı Oda Derya’nın hastalığı nedir?

featured

Türkiye’nin en başarılı oyuncularından olan ve oynadığı her rolü efsane haline getiren Ayça Bingöl, Kırmızı Oda kadrosuna katıldı. Ayça Bingöl’ün hayat verdiği Kırmızı Oda Derya kimdir, gerçek hikayesi ne? Kırmızı Oda’nın Derya’sı Ayça Bingöl kimdir, kaç yaşında, nereli? Detaylar haberimizde…

KIRMIZI ODA DERYA KİMDİR?

Kırmızı Oda Derya küçüklüğünde büyük bir travma yaşamış. Annesi babasını öldürmüş. Babasının ölümünü gören Derya bu sebeple Doktor Hanım’ın karşısına çıkıyor.

İşte annesinin babasını öldürmesini kabuslarında görmesi nedeniyle uyuyamayan Derya Çaldıran’ın Doktor Hanım’a anlattıkları:

AYÇA BİNGÖL KİMDİR?

Ayça Bingöl, 16 Ocak 1975 İstanbul doğumludur. 1998 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olan Bingöl, 1996 yılında Dormen Tiyatrosu’nda profesyonel oyunculuğa başladı.

2001 yılında oyuncu Ali Gökmen Altuğ ile evlenen Ayça Bingöl’ün Leyla ve Aylin isminde iki kızı bulunmaktadır.

Kamera karşısına ilk kez 1993’te Süper Baba isimli dizi ile geçen Ayça Bingöl, 2010 yılında yayınlanan “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” adlı dizide canlandırdığı Cemile karakteri ile adını duyurdu. Oyunculuk dışında film ve dizilerde seslendirme yapan Bingöl, “Benim Adım Gültepe”, “Babam ve Ailesi”, “Utanmazlar”, “Sonsuz”, “Ay Büyürken Uyuyamam”, “Benim Dünyam” gibi birçok yapımda rol aldı.

Şimdilerde Star Tv ekranlarında yayınlanmakta olan Kardeş Çocukları dizisinde Ümran karakterine hayat veren Ayça Bingöl, 1.63 metre boyunda, 50 kilo ve Oğlak burcudur.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir