Kırmızı Oda Boncuk’un sevdiği Can kimdir? Can gerçek mi yoksa hayali mi?

featured

Burcu Biricik’in muhteşem performansında Boncuk’un iyileşmeye başladığı anlara şahitlik edecek olan izleyicileri, çok duygusal anlar bekliyor. Doktor Hanım’ın verdiği ilaçlar sayesinde halüsinasyonlardan kurtulup gerçek yaşamla yüzleşmeye başlayan Boncuk’un aşkı Can konusundaki gerçeklerin de ortaya çıkacağı bir bölüm olacak. Boncuk iyileşiyor ama çok da mutsuz ve yorgun.

Boncuk, ermiş kişiler ile konuşan ve onların yönlendirmesi ile hayatını yaşayan, bu sebeple eşi Sadık tarafından Doktor Hanım’a getirilen danışandır. Dizinin 16. Bölümünde Doktor Hanım’ın “Sen eşin nasıl olsun isterdin?” sorusuyla geçmişe dönen Boncuk izleyenleri Can karakteriyle tanıştırdı.

Boncuk bir gün Hollanda’da parkta otururken Can gelir ve ona saati sorar fakat Boncuk cevap vermeyerek oradan uzaklaşır. Aradan biraz zaman geçer Boncuk tekrar aynı parka gider ve oturur. Can yine Boncuk’u görür hatırlayıp yanına gelir. Can arkadaş olmak istediğini söyler fakat Boncuk onu tersler ve oradan ayrılır.

Can’ın Boncuk ile üçüncü karşılaşması yine parkta olur ama bu sefer konuşmayı başarabilirler. Boncuk’un “Senin işin gücün yok mu?” sorusuyla Can’ı biraz daha tanımaya başlıyoruz.

Can, müzisyendir ve bir stüdyosu vardır.  O parka da stüdyoda bunaldığı zamanlarda yürümek için geldiğini söyler.  Şimdilik Can ile ilgili bilinenler bunlar ama durum şunu gösteriyor ki Can’ı ilerleyen bölümlerde daha çok göreceğiz. Çünkü Boncuk, Can’dan bir hayli etkilenmiş gibi görünüyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir