Kılıçdaroğlu’nun ensesine sümük yapıştıran dayı iğrençsin!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ensesine sümük yapıştıran adam, iğrençlikte sınır tanımadı. Gazetecilere demeç veren CHP liderinin arkasında duran ve CHP’li olduğu düşünülen yaşlı adam burnunu karıştırıp, sümüğünü Kılıçdaroğlu’nun ensesine sürdü.

featured

Geçtiğimiz yıl çekilen bir görüntü mide bulandırdı. Açıklama yapan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun arkasında duran bir adam kameralara takıldı.

Açıklama yapan CHP liderinin arkasında burnunu karıştıran adam, parmağıyla çıkardığı sümüğünü Kılıçdaroğlu’nun ensesine yapıştırdı.

Geçtiğimiz yıl çekilen ve mide bulandıran görüntüler ise sosyal medyada gündem oldu.

İşte, ‘’Kılıçdaroğlu’nun boynuna tatak yapıştıran emmi’’ başlığıyla paylaşılan o videoya gelen yorumlardan bazıları;

biraz önce twitter’da rastladığım emmidir. canlı yayında napıyorsun emmi sen öyle?

burun bokuna tatak dendiğini öğrenmemizi sağlayan adam. ben açıkçası t*şak falan (billur babında) bekliyordum, ben de bi şaşırdım ne yalan söyleyeyim.

masa altına sürmek yerine altılı masaya sürmüş emmidir. not: kameraların önünde, burnunda sondaj yapıp, çıkan tatağı da ana muhalefet lideri, potansiyel cumhurbaşkanı adayı (ya da aday adayı artık ne dersen) arkasına sürmezsin yani.

gözümüz aydın chp sonunda halka inmeyi başarmış.

anadolu irfanını ve hoşgörüsünü (!) göstermiş olan emmidir. bu insanlarla, bu cumhuriyet 100 sene iyi ayakta kalmış. sev ya da sevme, ben demokrat dedeyi asla sevmem ama bu hayvanlık nedir ya?

fazla gevşek bir emmidir. evde çocuğuna ve karısına it köpek muamelesi çekip yaşayan tiplerdir bunlar. dünya kendi eksenleri etrafında döner, hiç bişey umurlarında değildir. o kadar değildir di toplum içinde nasıl davranacağını bile bilmezler. kılışların arkasına geçip burnunu karıştırmak ne amk, davar.

adam patlıcan oyar gibi oymuş burnunu hay maşallah dayıma.

kainatta böyle bi yaratık oluşabiliyosa o kainatın yokolması isabetli olacaktır.

ekranda ‘ birlik için toplumu kaynaştırmalı’ yazıyor. kaynaştırıcı derken tatak kastedilmiş olamaz.. tatak ne amk..

burun deliği değil g*t deliği mübarek.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir