İngiltere’ye giden Kılıçdaroğlu, FETÖ ve PKK yandaşı Amberin Zaman’la görüştü

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu İngiltere'de tepki çeken bir görüşmeyle gündeme geldi. Kılıçdaroğlu Londra'da PKK yanlısı Amberin Zaman'la görüştü. Amberin Zaman, 2013'te FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'le bir araya gelmiş, "Gülen’i görmek tanımak istiyordum, soluduğu iklimi anlamak istiyordum" demişti.

featured

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ABD’deki temasları ve açıklanmayan kayıp zaman dilimiyle ilgili sır perdesi hala gizemini korurken, İngiltere’deki temaslar yeni bir tartışmaya konu oldu.

Londra’daki ziyaretinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, PKK ve uzantılarına verdiği destekle gündeme gelen örgüt yandaşı Amberin Zaman ile bir araya geldi. Zaman, bu görüşmenin fotoğrafını “Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile Londra’da bir araya gelip sohbet etmek çok yüreklendiriciydi gerçekten. Her şey güzel olacak” notunu düşerek sosyal medya hesabından paylaştı.

ABD’de temaslarını tamamlayan Kılıçdaroğlu, bu kez İngiltere’ye gitti. Washington’la New York arasındaki kayıp 8 saatlik zaman dilimini açıklayamayan CHP lideri, Londra’da ise örgüt yandaşı Amberin Zaman’la bir araya geldi.

Sık sık FETÖ, PKK ve Suriye’deki uzantılarına verdiği destekle gündeme gelen Amberin Zaman, Kılıçdaroğlu ile görüşmesinde çekilen fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. İkili arasındaki görüşmenin içeriğine dair herhangi bir açıklama yapılmadı.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir