Kılıçdaroğlu, FETÖ’yü güzelleyen Melek Çetinkaya ve darbeci askerî öğrenci Taha Furkan Çetinkaya’yı kabul etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 15 Temmuz darbe girişimi davasında hüküm giyen ve sonrasında Yargıtay kararıyla serbest kalan askerî öğrenci Taha Furkan Çetinkaya kabul etti. Taha Furkan Çetinkaya ile üç yıl önce FETÖ elebaşı Gülen'e terörist diyemeyeceğini söyleyen annesi Melek Çetinkaya’yı makamında kabul etti. Görüşmeyi sosyal medyadan duyuran Melek Çetinkaya, "Askeri öğrencilere desteğini esirgemeyen Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na teşekkür ziyareti yaptık. Hapishanede kalan askeri öğrencileri ve erleri konuştuk. Mücadeleye devam." ifadelerini kullandı.

featured

Yargıtay, 15 Temmuz hain darbe girişimi ardından 66 askeri öğrenciye verilen müebbet hapis cezasını bozdu. Yargıtay’ın kararının ardından Silivri Cezaevi’nden tahliyeler yapıldı. Tahliye edilen isimlerden biri de Taha Furkan Çetinkaya oldu.

KILIÇDAROĞLU’NDAN TAM DESTEK

Gelişmelerin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, tahliye edilen Taha Furkan Çetinkaya ile ve FETÖ elebaşı Gülen’e terörist diyemeyeceğini söyleyen annesi Melek Çetinkaya ile görüştü.

Melek Çetinkaya görüşmeyi sosyal medya hesabından duyurarak paylaşımına şu notu düştü:

”Askeri öğrencilere desteğini esirgemeyen Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na teşekkür ziyareti yaptık. Hapishanede kalan askeri öğrencileri ve erleri konuştuk. Mücadeleye devam.”

Tahliye edilen harbiyeli öğrenci Furkan Çetinkaya’nın annesi Melek Çetinkaya: ‘Ben Fetullah Gülen’e terörist diyemem’

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir