Kılıçdaroğlu mafya elebaşına, Davutoğlu ise Kılıçdaroğlu’na özendi! Siyasette video taklitçiliği…

Organize suç örgütü elebaşı Sedat Peker'e özenerek videolar yayınlamaya başlayan CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun da izinden giden bir isim ortaya çıktı. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Kılıçdaroğlu'nun taklidi niteliğinde bir video yayınladı.

featured

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “Muhalefetin cumhurbaşkanı adayları karanlıktadır. Bunların birbirlerine kuşkusuz bu şaibeli tablo bizim sorunumuz dahilinde değildir. Serok Ahmet’in cumhurbaşkanı adayı tarifi Kılıçdaroğlu’nu dışlama üzerine bina edilmiştir.” ifadelerine yayınladığı videoyla yanıt verdi.

18.00’DE AÇIKLAMAYA YAPACAĞINI SÖYLEDİ

İlk attığı tweetinde, “Sayın Bahçeli, yine çatık kaş, asık surat, kem sözle bizi hedef almışsınız. Elbet bir cevabım olacak. Siz saat ayarlamayı iyi bilirsiniz, şimdi saatinizi 18.00’e kurun ve bekleyin. Bugün saat 18.00’de cevabımı iyi dinleyin.” diyen Davutoğlu, 18.25’te paylaştığı “Sayın Bahçeli orada mısınız?” başlıklı video yayınladı.

“NEZAKET DİLİ SİZİ TEDİRGİN ETTİ”

Videoda Bahçeli’ye seslenen Davutoğlu, “Sizinle bugün hasbıhal etmek istiyorum. Bakın dün Cumhurbaşkanımızın Covid testinin pozitif çıkması sonrasında toplumda genel bir insani refleks oluşmuştu. Bütün siyasi liderler geçmiş olsun mesajları yayınladı, sayın Cumhurbaşkanı da bu mesajlara cevap vererek nezaket gösterdi. Bir anda toplum kesiminde aylardır belki yıllardır özlediği bir yumuşatma atmosferi oluştu. Daha 24 saat geçmedi, anlaşılan bu nezaket dili sizi tedirgin etti ki hemen gerilim siyasetini tekrar masaya, yüzünüze yansıttınız.” diye konuştu.

“BİR GÜN GELECEK SİZİNLE DE GÖRÜŞECEĞİZ”

Bahçeli’ye sert çıkan Davutoğlu, “Ya doğru yapmıyorsunuz sayın Bahçeli. Bırakın toplum biraz rahatlasın. Yaşınız yeterince olgunlaştı, siyasi tecrübeniz var. Artık sizi o tecrübenizle tanımak istiyor halk, öfkenizle, çatık kaşınızla, asık suratınızla değil. Yine anlaşılan muhalefet liderleri arasındaki temaslar sizi rahatsız etmiş. Sayın Bahçeli rahatsız olmuş olabilirsiniz. Ama size kötü bir haber vereceğim. Sizi rahatsız etmeye devam edeceğiz. Yeni bir siyasi iklim oluşturacağız sayın Bahçeli. Uğraşmayın, bunu bozamayacaksınız. Bir gün gelecek sizinle de görüşeceğiz. Kimseyi dışlamıyoruz.” ifadelerini kullandı.

FETÖ’den kritik hamle! Oyundan düşen Sedat Peker yerine sahaya Kemal Kılıçdaroğlu’nu sürdüler…

“BUNA KURNAZ SİYASET DENİR”

Milletin kurnaz siyasetçiden hoşlanmayacağını söyleyen Davutoğlu, “Sayın Bahçeli yine bu konuşmanızda Cumhur İttifakı’nın çok berrak, muhalefetin ise dağınık olduğunu söylüyorsunuz. Allah aşkına siz mi söylüyorsunuz bunu. 9 Kasım 2021’deki grup konuşmanıza bakın: “Biz muhalefetiz. Demokratik muhalefet işlevini görüyoruz.” Hemen arkasından bir genel başkan yardımcınız da ‘Biz hükümetin ortağı değiliz’ demişti.Buna ‘Devekuşu misali derler. Devekuşuna koş demişler, ‘Ben kuşum koşamam’ demiş. ‘Uç’ demişler, ‘Ben deveyim uçamam’ demiş. Siz de iktidar nimetlerinden istifade etmek istediğinizde hükümet ortağısınız, eleştiri geldiğinde muhalefetsiniz öyle mi? Buna akıllı değil kurnaz siyaset denir ve bu millet kurnaz siyasetçilerden hiç hoşlanmaz.” dedi.

Devlet Bahçeli’den Kılıçdaroğlu’nun LGBT afişlerine tepki: “Türkiye’de dezavantajlı hiçbir kesim yoktur.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir