Kılıçdaroğlu hızını alamadı: ‘Böyle giderse 81 tane bakan atayacak’

Adaylarını belirleyip politikalarını açıklaması beklenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu HDP'ye bakanlık verme planının ardından şimdi de oy almak istediği şehirlere bakanlık vaadinde bulunmaya başladı. Elazığ'da bir programa konuk olan Kılıçdaroğlu iktidara gelirlerse Elazığ'a bakanlık vereceklerini iddia etti.

featured

Haziran ayında gerçekleşecek seçimler için Türkiye’de siyasi partilerin çalışmaları sürerken Cumhur İttifakı’nda aday ve politikalar dahil birçok konu netleşti. Buna karşın politikalarını ve adaylarını açıklayamayan CHP ve altılı masada ise garip açıklamalar gündeme gelmeye devam ediyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu şimdi de oy alabilmek için şehirlere bakanlık vadetmeye başladı.

ŞEHİRLERE BAKANLIK VADETMEYE BAŞLADI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bir programa katıldığı Elazığ’da garip bulunan açıklamalarda bulundu. Elazığ’a iktidar olduklarında bakanlık vereceklerini söyleyen Kılıçdaroğlu bunun teyidi için kendisine yöneltilen ‘Elazığ’a bakanlık verecek misiniz?’ sorusuna “Vereceğiz vereceğiz. Neden vermeyelim?” cevabını verdi.

6’lı masada yeni pazarlık! Önce bakanlık şimdi de milletvekilliği

BU HIZLA GİDERSE 81 TANE BAKAN ATAMASI GEREKECEK!

Bakanların liyakatı, bakanlıkların niteliği gibi siyasetin ciddiyetinden uzak Elazığ’a bakanlık vaadi ile alay konusu olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için “Şimdi de şehirlere bakanlık dağıtıyor. Bu hızla giderse 81 tane bakan ataması yapması gerekecek” yorumları yapıldı.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir