Kıbrıs Zafere Doğru dizisi final mi yaptı? Neden yayınlanmadı, yeni bölümü ne zaman?

Pelin Karahan, Serkan Çayoğlu, Ahmet Kural, Gülper Özdemir ve Devrim Saltoğlu gibi önemli isimlerin başrolünde yer aldığı Kıbrıs Zafere Doğru dizisi dikkat çeken bir TRT1 dizisi oldu. Geçen bölüm yayınlanmayan dizinin final yapıp yapmadığı merak konusu oldu...

featured

Geçen sezon Bir Zamanlar Kıbrıs ismi ile yayınlanan dizi sevilerek izleniyordu. Kıbrıs Zafere Doğru ismi ile ikinci sezonu yayınlanan dizinin hayran kitlesinin ve reytinglerinin epeyce düştüğü görüldü.

Cuma akşamları yayınlanmakta olan dizinin akıbeti konusunda da dizi hayranları merak ediyor. Çünkü geçtiğimiz ay setten gelen haberlerde ekibin çekimleri tamamladığı ortaya çıkmıştı.

PELİN KARAHAN: “BİZ ÇEKİMLERİ BİTİRDİK”

İnci karakterini canlandıran Pelin Karahan, dizi hakkında detay verdi. Oyuncu ekip olarak çekimleri tamamladıklarını ama dizinin birkaç bölüm daha devam edeceğini açıkladı.

10 kilo veren ve fit haliyle dikkat çeken Pelin Karahan, “Dizinin birkaç bölümü daha yayını var ama biz bitirdik çekimleri” ifadesini kullandı.

Bu da demek oluyor ki, Kıbrıs Zafere Doğru dizisi daha önce belirtildiği gibi 31 bölüm devam etmeyecek. En son 20. bölümü yayınlanan dizinin daha erken final yapacağına yönelik ilk bilgiyi Pelin Karahan bu sözleri ile vermiş oldu.

YENİ BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Osman Taşcı ve Barış Erçetin’in yönettiği diziyi Emre Özdür ve Başar Başaran kaleme aldı. Kıbrıs Türk halkının verdiği kahramanlık mücadelesinin anlatıldığı dizinin kaç bölüm daha yayınlanacağı ise henüz netleşmedi.

Kıbrıs Zafere Doğru’nun 20. bölümü 24 Aralık Cuma akşamı yayınlandı. 31 Aralık Cuma akşamı yılbaşı olduğu için yeni bölümü yayınlanmayan dizinin 21. yeni bölümünün 14 Ocak Cuma akşamı ekranda olması bekleniyor.

İşte fragman…

Kaynak: TelevizyonGazetesi.com

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir