Khloe Kardashian, partide grup seks yapan sevgilisi Tristan Thompson’ı affetmedi

featured

Tristan ve Khloe arasında daha önce de aldatma yüzünden sorunlar çıkmıştı.

Thompson’ın Kardashian’ın kız kardeşi Kylie Jenner’ın yakın arkadaşı Jordyn Woods’la samimi anları ortaya çıkmıştı. Bu olayın üzerine gemileri yakan şov yıldızı, kızı True’nun babasıyla görüşmeme kararı almıştı.

Instagram modeli Sydney Chase, Nisan ayında yaptığı bir röportajda, sonbaharda Tristan T’la tekrar birlikte olduğunu iddia etmiş ve Tristan Thompson bunu şiddetle reddetmişti.

Ancak iddialar ilişkiyi olumsuz etkiledi.

Bir kaynak ET’ye Tristan’ın Cuma günü Bel Air’deki bir doğum günü partisinde “çok bekar” davrandığını söyledi. Kaynak, “Kardashianlar partiye davet edildi ama katılmadı” şeklinde konuştu.

Ayrılık haberleri ile ilgili olarak magazin sitesi Page Six, çiftin Tristan’ın üç kadınla yatak odasında yarım saat geçirmesinden haftalar önce ayrıldıklarını iddia etti.

Page Six’e konuşan bir kaynak, çiftin Instagram modeli Sydney Chase’nin Nisan ayında Tristan ile tek gecelik ilişki yaşadıktan sonra çiftin uzun süre küs kaldığını, daha sonra ayrıldığını söyledi.

Tristan’ın üç kadınla yatak odasına girdiği partiye katılan bir kişi, Trista’nın parti sırasında gömleğinin ütülü saçlarının düzgün olduğunu fakat üç kadınla odaya girip çıktıktan sonra, elbisesinin buruştuğunu, saçlarının ise dağınık olduğunu söyledi.

Khloe Kardashian’ın seksi kalça paylaşımı olay oldu!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir