Kerimcan Durmaz yeni şarkısıyla sosyal medyanın diline düştü! İşte son sahnesi çok konuşulan olay klipten görüntüler…

featured

Sözlerini Ömer Çelik’le yazan Durmaz, aranjesini ise Serdar Özşengül ile tamamladı. “Peşimde”nin mix-mastering’ini Brendan Morawski üstlendi. Klip için Los Angeles’a giden Kerimcan Durmaz, Beverly Hills’teki bir malikanede kamera karşısına geçti.

9 saatte tamamlanan çekimlerde Durmaz’a 70 kişilik bir ekip eşlik etti. Durmaz, modern pop-rap türünde bir şarkı yaptığını söyledi.

Bir süredir merakla beklenen şarkısını yayınlayan ünlü sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz sosyal medyanın gündemine yerleşti.

Beğenmeyen kadar eğlenceli bulan da var

Uzun süredir bu şarkı için heyecanlı olduğunu söyleyen Kerimcan Durmaz, Spotify platformunda yayınlanan şarkısını Instagram ve Twitter hesaplarından yaptığı paylaşımlarla sevenleriyle paylaştı.

Şarkının yayınlanmasının ardından Kerimcan Durmaz Twitter’da kısa sürede TT oldu. Şarkıyı dinleyen sosyal medya kullanıcıları ise birbiri ardına paylaşım yapmaya başladı. Genel olarak sosyal medya kullanıcıları şarkıyı beğenmediklerini dile getirseler de şarkıyı eğlenceli bulan sosyal medya kullanıcıları olduğu da görüldü.

Klibi olay oldu

Şarkıyı gece yarısı 00.00’da sevenleriyle paylaşan Kerimcan Durmaz, uzun süredir üzerinde çalıştığı, sosyal medya paylaşımlarında geri sayımlar yaptığı ve dünya standartlarında bir parça olacağının sinyallerini verdiği bu şarkı için bir video klip de hazırladı. Youtube kanalında Peşimde klibini yayınlayan Kerimcan olay oldu.

Klipteki şov genel itibariyle beğenilirken şarkı ise beğenilmedi. Kerimcan’ın klipteki cesur dansları ve kostümleri ise sosyal medyaya damga vurdu.

Kerimcan Durmaz, Los Angeles’ta çektiği Peşimde klibini Drag Queen haliyle bitirdi.

İşte sosyal medyanın çok konuştuğu o klip:

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir