Kerem Mehmetoğlu kimdir, kaç yaşında ve nereli?

2 Ağustos 2022’de üst bölgesine doğru giderken teröristler tarafından döşenen EYP’nin patlamasının ardından yaralanarak hastaneye kaldırılan şehit güvenlik korucusu Kerem Mehmetoğlu, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

featured

Acı haber, ailesini, sevenlerini ve tüm Türkiye’yi yasa boğdu. Peki Kerem Mehmetoğlu kimdir, aslen nereli ve kaç yaşındaydı? İşte detaylar…

KEREM MEHMETOĞLU KİMDİR?

Şehit Kerem Mehmetoğlu, Şırnak ilinin Uludere ilçesine bağlı Gülyazı Köyü Güvenlik Korucularındandır.

Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, yaptığı açıklamada “Uludere İlçesi Beyaztepe üs bölgesine göreve giderken hain teröristlerin döşediği EYP’nin infilak etmesi sonu Şehit olan hemşerimiz kahraman Güvenlik Korucusu Kerem Mehmetoğlu’na Allah’tan rahmet, acılı ailemize başsağlığı ve sabır diliyor, yaralılarımıza da Rabbimden acil şifalar diliyorum.

TAZİYE MESAJLARI

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, yayınladığı taziye mesajında şu ifadelere yer verildi: “Kahraman silah arkadaşımız, 2 Ağustos 2022 tarihinde şehit olmuştur.

Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah’tan rahmet; kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim.”

Vali – Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, şehit için taziye mesajı yayımladı.

Aktaş mesajında; “2 Ağustos 2022 tarihinde Güvenlik Korucusu Kerem Mehmetoğlu şehit olmuştur.

Şehidimize Allah’tan rahmet ailesine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı ve sabırlar dilerim.” dedi.

Şırnak’ta askeri araca saldırı! Korucu Kerem Mehmetoğlu şehit oldu, 2 korucu yaralandı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir