Kerem Bürsin’in alevli Hande Erçel yorumu olay oldu!

featured

Murat Dalkılıç’tan ayrılan oyuncu Hande Erçel (27) ile kendisinden altı yaş büyük meslektaşı Kerem Bürsin, aksini iddia etseler de aşk yaşadıkları yönündeki haberlerle magazin gündemine gelmeye devam ediyor. Yakışıklı oyuncunun, yaklaşık üç milyon beğeni alan ‘Sen Çal Kapımı’ dizisindeki rol arkadaşının fotoğrafının altına alev emojisi koyması dikkat çekti.

“Ooo enişte hoş geldin”

Bunun üzerine Hande Erçel’in hayranları, “Ooo enişte hoş geldin”, “Birbirinize çok yakışıyorsunuz”, “Hadi artık aşk yaşayın” şeklinde yorumlar yaptı. Kerem Bürsin, daha önce güzel oyuncu ile ilişki iddialarını yalanlamış, “Hande müthiş bir insan. Sıfır egosu var. Beni motive ediyor. Kendimi çok şanslı hissediyorum” demişti.

Magazin dünyasının gözde isimlerinden Hande Erçel ve Murat Dalkılıç, üç yıl sürdürdükleri bir dargın bir barışık ilişkilerini geçtiğimiz aylarda noktalamıştı. Murat Dalkılıç’ın, bir süredir rol arkadaşı Kerem Bürsin’le aşk yaşadığı konuşulan Hande Erçel’i Instagram hesabından silmesi dikkat çekmişti. Haberin magazin gündemine bomba gibi düşmesinin ardından Erçel de eski aşkını silmişti. Hatta iddiaya göre; Erçel, Dalkılıç’ı silmekle kalmamış, aynı zamanda engellemişti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir