Kerem Bürsin’den maske takmayanlar için kullandığı ‘salaksınız’ sözü için açıklama!

featured

Sen Çal Kapımı dizisinin yıldızı oyuncu Kerem Bürsin, çok tepki alan “O kafelere gidip maskelerinizi çıkartıyorsunuz ya, salaksınız!” sözleri sonrası bir açıklama yaptı.

Sosyal medya ikiye bölündü! Maske takmayanlara “salak” diyen Kerem Bürsin’e hem tepki hem destek…

Kullandığı kelime için özür dileyen Bürsin yayınladığı videoda şu ifadeleri kullandı:

“Dün canlı yayında yaptığım bir açıklama vardı. Salak kelimesini kullanmak doğru bir tercih değildi. Bunun için özür dilerim. Ama biliyoruz ki son 1 yıldır bir pandemi sürecindeyiz. Kimse için kolay geçmiyor. Günlük vaka sayısında dünya çapında birinci sıradayız. Eğer ki sosyalleşeceksek, herhangi bir sosyal etkinliğe gideceksek o zaman maske takmamız virüsün riskini azaltmak demek.

Setlerde maalesef oyuncular sahnedeyken maske takamıyor. Çünkü senaryolarımız ona göre yazılmıyor. Ama her türlü önlem alınmaya çalışılıyor. Sahne aralarında hep maskeliyiz, ekibimiz hep maskeli, her gün test oluyoruz. Bu test sonuçlarına göre ya sete çıkıyoruz ya çıkmıyoruz. Dezenfektanlar her yerde. Ama ona rağmen bizim setimizde bu hafta 5 pozitif vaka çıktı. Büyük bir riske giriyoruz. Yarın bir gün ben de pozitif olabilirim; partnerim de, ekip arkadaşlarımız da pozitif olabilir.

Yanlış anlaşıldığım için özür dilerim, yanlış kelimeyi kullandığım için özür dilerim ama en önemlisi maskelerimizi takalım lütfen.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir