Kerem Aktürkoğlu’na saldıran Marcao hem soyunma odasına hem de takım otobüsüne alınmadı! İşte Marcao’nun kavga sonrası olaylı yolculuğu…

featured

Galatasaray kafilesi gece yarısı İstanbul’a ulaştı. Olay adam Marcao, dün gece İstanbul’a döndükten sonra takım otobüsünde yer almadı.

Brezilyalı oyuncu kendisini bekleyen özel araçla havalimanından ayrıldı.

İşte Sabah Gazetesi’nden Mehmet Özcan’ın haberine göre madde madde yaşananlar…

Giresun’da şok olay! Marcao, takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu’na yumruk ve kafa attı

ÖZEL ARAÇ KARŞILADI

Takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu’na saldıran Marcao, Galatasaray kafilesinden ayrı olarak evine gitti. Marcao’yu İstanbul’da özel araç karşıladı.

KARAR TERİM’E BIRAKILDI

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim ile Başkan Burak Elmas, Ordu Giresun Havalimanı’nın VİP alanında 5 dk görüştü. Marcao hakkındaki karar Fatih Terim’e bırakılacak.

Kerem Aktürkoğlu’na kafa atan Marcao, Galatasaray’dan kovulacak mı? Yönetim kurulu toplanıyor…

TAKIM ÇOK ÖFKELİ

Galatasaray’ın dönüş uçağında çıt çıkmadı. Hem golleri atan oyuncular hem de takımın diğer oyuncuları çok keyifsizdi. Tüm takım bu olayda Kerem’in yanında yer aldı. Özellikle kaptanlardan Arda Turan, Kerem’e yapılanlara çok sinirlendi.

Galatasaray yardımcı antrenörü Necati Ateş ve Futbol A Takımı İdari Direktör Yardımcısı Hakan Balta oyuncuların arasında dolaşarak nabzı ölçtü.

AVRUPA MAÇINDA OLMAYACAK

Takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu’na hem kafa atan hem de yumruklar sallayan Marcao’nun Randers kafilesinde yer almaması bekleniyor. Fatih Terim, Brezilyalı oyuncuyu Danimarka’ya getirmeyecek.

Marcao konusunda son kararı Fatih Terim verecek. Fatih Terim’in dün akşamki olay anlarını yeniden izleyecek.

Marcao, Kerem Aktürkoğlu’na neden saldırdı? İşte Türkiye’yi ayağa kaldıran kavganın perde arkası…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir