Kendisine ve çocuklarına işkence yapan kocasını öldüren Melek İpek tutuklandı…

featured

Döşemealtı ilçesindeki evlerinde önceki gece çıplak halde kocasının kelepçeli işkencesine maruz kalan Melek İpek, servis şoförü eşi Ramazan İpek’i av tüfeği ile öldürüp jandarmayı arayarak teslim oldu.

İŞKENCE GÖRÜP TECAVÜZE UĞRADI

Bütün gece dayak yediğini belirten İpek, 8 ve 6 yaşlarında 2 kız çocuğunun da dehşet gecesinde evde bulunduğunu söyledi. Ramazan İpek’in kendisini çıplak bir şekilde ellerinden kelepçelediğini anlatan talihsiz kadın, bir süre banyoda tutulduğunu ve burada tecavüze uğradığını beyan etti.

“SİLAH, ARBEDE SIRASINDA KONTROLSÜZ BİR ŞEKİLDE PATLADI”

Melek İpek ifadesinde ise eşini öldürdüğü anları şu sözlerle anlattı: “Sabah ezanı okunurken kendimden geçmişim. Eşim beni uyandırarak servisi yapıp geleceğini söyledi. ‘Ben gelinceye kadar burada bekle geldiğimde yarım kalan işimi halledeceğim’ diyerek gitti. Eşim aşağıdan küfrederek ve bizi öldüreceğini söyleyerek eve çıkıyordu. Kapıya tekme atarak içeri girdi. Evin içinde bağırmaya başladı. Ben odanın bir köşesinde sinmiş bir şekilde duruyordum. Ellerim kelepçeli olmasına rağmen bir köşede gördüğüm silahı elime aldım. Derdim bana sabaha kadar sistematik işkence yapan eşimi korkutmaktı. Bu arada odanın kapısı sert bir şekilde açıldı. Eşimle yüz yüze geldik. Aniden üstüme atılmaya kalkıştı. Bir arbede yaşanırken kontrolsüz şekilde silah patladı”

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir