Kenan Sofuoğlu’nun oğlunu tehlikeye atmasına tepkiler çığ gibi

Kenan Sofuoğlu’nun 3 yaşındaki oğlu Zayn Sofuoğlu ile birlikte çektiği video sosyal medyada tepki çekti. Küçücük çocuğa yetişkinlerin kullandığı araçları sürdüren Sofuoğlu’nun oğlunu tehlikeye attığına dair yorumlar yapıldı.

featured

Doğuştan şanslı olarak dünyaya gelen ve 3 yaşında olmasına rağmen 600 binden fazla takipçisi bulunan Kenan Sofuoğlu’nun oğlu Zayn Sofuoğlu, yine sosyal medyada gündem oldu.

Kenan Sofuoğlu, yetişkinlerin bile kullanmakta güçlük çektiği büyük motoru oğluna tek başına kullandırdı.

O anları kayda alarak Zayn’ın sosyal medya hesabından paylaşan Sofuoğlu için, ‘’Oğlunu tehlikeye atıyor.’’ yorumları yapıldı.

İşte o yorumlardan bazıları;

görgüsüz motorcu kenan sofuoğlu oğlu zayn sofuoğlu’nun hayatını riske atarcasına koskoca motoru kendisinin sürmesine müsaade etmesi hadisesi. bu konuda ilgili kurumlar acilen devreye girerek çocuğu bu ruh hastasından alması gerekmektedir. ilgililerin dikkatine.

dostum, senin benim gazının freninin yerini bilemeyeceğimiz hayvani büyüklükteki motoru 3 yaşında çocuk 3 dakika da 3 km sürüyor, illa edebiyat yapacaksan garibanın çocuğu üzerinden yap, bu adamı seversin sevmezsin ama kabul edeceksin ki, bu adam dünya da bu sporu yapan sayılı insanlardan biri, emin ol çocuğun güvenliğini senden benden iyi düşünüyordur.

bu nasıl bir kaygısızlık seviyesidir? yani benim cocugum özel mesajı vermek için mi bu risklere giriliyor? yazık gercekten. cocuk cok yetenekli olabilir ki gordugum kadarıyla normal değil bu konuda hakikaten. babası da cok basarili bir sporcuydu. düzgün bir adam oldugunu dusunuyorum sporculugundan tanıdıgım kadarıyla fakat bu durum sorumsuzluk yapmasına müsaade etmemeli. cunku bu işlerde ciddi bir zarar gormek an meselesi, saniyelik bir olay.

zamanında özel yapılmış küçük bir motorla tüm önlemlerin alındığı bir sürüş yaptırdın, en azından açıklaman böyleydi ama bu nedir 560cc motoru çocuğa sürdürmekte ne oluyor. kendi çocuğunu riske attığı gibi diğer çocuklarada kötü örnek olmaktadır.

amerika’da yapsa çocuğu elinden alırlardı bizde oyna devam. ne diyelim umalım çocuğu babasına benzemesin.

bu adamı hiç sevmem ama çocuğu doğuştan beri iyi bir motorcu olarak yetiştirdiği gerçeğini inkar edemem. güvenlik önlemleri tamam, oyna devam.

adam trafiğe kapalı alanda çocuğunu eğitiyor size ne kaçıyor anlamıyorum. elalemin derdi neden sürekli birilerini geriyor vallahi bezdim.

herhangi bir sorun görmediğim eğitimdir. siz formula 1 yarışçıları da 18 yaşında ehliyet kursunda ehliyetlerini aldıktan sonra sürüş derslerine başlıyordur falan sanıyorsunuzdur allah bilir.

allah herkese kenan sofuoğlunun çocuğuna duyar kasacak kadar dertsiz tasasız bir hayat nasip etsin. başlık sahibine imrendim doğrusu, ne kadar mükemmel bir hayatı olmalı ki, milyonlar götüne don alamazken kenan sofuoğlu’nun çocuğuna “o bir çocuk” diyerek üzülmemiz için çabalıyor. işte bu bolluk bereket hepimize nasip olsun.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir