Kemal Özkiraz, İçişleri Bakanı Soylu’nun açıkladığı 15.5 puanlık farkı beğenmedi

featured

Yayınladığı manipülatif anketlerine CHP ve HDP Genel Merkezi ile belediyelerinden finansman kaynağı sağladığı iddia edilen Kemal Özkiraz, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya verdiği cevapla gündemde.

“CHP FARKI O KADAR AÇAMADI”

AK Parti Tokat İl Başkanlığı Danışma Meclisi toplantısında konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ”Cumhuriyet Halk Partisi, ister çatla ister patla. Aramızda şu anda 15,5 puan var. 15.5 puan. Öyle yok öyleydi yok böyleydi. 2023 yılında şapka düşecek keliniz görünecek. Benim kelim hep açıktır. Ama sizinki görülecek. Hiç endişe etmeyin, hiç merak etmeyin” ifadelerini kullandı. Soylu, “2023 yılında şapka düşecek keliniz görünecek. Benim kelim hep açıktır. Ama sizinki görülecek” ifadelerini kullanmıştı.

Son dönemde yaptığı anketlerle “AK Parti oy kaybediyor” algısı yaratmaya çalışan Avrasya Araştırma Şirketi Kemal Özkiraz, Tokat’taki konuşmasında AK Parti ile CHP arasında 15,5 puan fark var diyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya “Soylu’nun yanlışı var. CHP farkı o kadar açamadı, şimdilik.” dedi.

“ANKETÇİLİĞİ BIRAKMAZSAM ONURSUZUM”

Kemal Özkiraz’ın 2017 referandumunda %57.7 ‘hayır’ çıkacağını iddia etmiş ‘evet’ çıkarsa şirketi kapatacağını söylemişti.

Referandum günü açık ara farkla ‘evet’ çıkmasının ardından Özkiraz, sözümde durmayacak kadar onursuz değilim diye paylaşımda bulunmuş aradan geçen kısa bir zamanın ardından hiçbir şey olmamış gibi işine devam etmişti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir