Terörist Demirtaş istedi, Kemal Kılıçdaroğlu kabul etti! İşte CHP’nin miting kararının perde arkası

featured

Döviz kurundaki yükselişi bahane ederek dün akşam “sokağa” çağrısı yapan terörist gruplara sabah saatlerinde Edirne F Tipi Cezaevi’nde tutuklu bulunan terörist Selahattin Demirtaş tarafından destek verilmişti.

HDP’nin eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Twitter hesabından yaptığı bir açıklamayla muhalefete seslenmiş ve hükümeti istifaya zorlamak için miting yapmalarını istemişti.

TERÖRİST DEMİRTAŞ İSTEDİ KILIÇDAROĞLU YAPTI

Terörist Demirtaş’ın yaptığı “Hiç değilse Meclis’te temsil edilen muhalefet partilerinin genel başkanlarının, ortak bir basın toplantısıyla hükümeti istifaya çağırmalarının ve yedi bölgede yedi ortak miting yaparak halkla birlikte derhal seçim istemelerinin önünde bir engel mi var? Bugün değilse ne zaman?” çağrısına akşam saatlerinde CHP Genel Merkezi’nden cevap geldi.

İLK MİTİNG MERSİN’DE

Twitter hesabından paylaşım yapan Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sert sözlerle yüklendi. Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın açıklamaları sonrasında yaşanan ekonomik kriz üzerine “Kifayetsiz Erdoğan’ın iktisadi temellerden tamamen uzak ekonomi yönetimi, liyakatsiz bürokratlar ile birleşince, ülke kaosa sürüklendi” dedi.

Sık sık erken seçim çağrısını yineleyen Kılıçdaroğlu, “Haydi meydana” diyerek ilk mitingin Mersin‘de olacağını açıkladı. CHP’nin Mersin mitingine HDP’lilerin de yoğun şekilde katılım sağlayacağı belirtildi.

https://twitter.com/kilicdarogluk/status/1463522575817007109?s=20

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir