5 gündür duş almayan Kılıçdaroğlu kokmaya başlayınca elektrik faturasını ödedi!

3 aydır ödemediği elektrik faturası nedeniyle geçtiğimiz hafta elektriği kesilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, elektrik faturasını ödedi. CHP Genel Merkezi’ndeki insanların, 5 gündür duş almayan ve kokmaya başlayan Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanına yaklaşamadığı kaydedildi.

featured

3 aydır ödemediği elektriği 21 Nisan’da kesilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun elektrikleri bugün itibarıyla açıldı. Eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile bir grup genci dün gece evinde misafir eden Kılıçdaroğlu, bin 30 TL’lik elektrik faturasını sabah internet üzerinden ödedi.

Evinde elektrikleri kesilen ve 1 haftadır yıkanmadığı kaydedilen Kılıçdaroğlu’nun kokmaya başladığı ve genel merkezdeki insanların yanına bile yaklaşamadığı iddia edildi.

FATURAYI ÖDEDİ

Bir haftalık sürecin dolmasıyla CHP Lideri, 3 aylık bin 30 TL olan faturasının ödemesini bugün gerçekleştirdi. Kılıçdaroğlu bin 30 TL’ye ek olarak 28 TL de açma-kapama ücreti ve gecikme faizi ödemek zorunda kaldı.

Ödeme işleminin tamamlanmasıyla Kılıçdaroğlu’nun evine sabah saatlerinde ekipler tarafından yeniden elektrik verildi.

KILIÇDAROĞLU’NUN ELEKTRİK TİYATROSU BÖYLE DEŞİFRE OLDU

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun “elektrikleri kesik evi ziyaret etti” şovunun perde arasını gözler önüne serdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz gün Ankara’nın Keçiören ilçesi Karakaya Mahallesi’nde bir aileyi ziyaret etmişti.

Kılıçdaroğlu’nun faturayı ödeyemediği için elektriği kesik olduğu iddia edilen aileyi ziyareti esnasında sigorta kutusunun hafif açık şekilde duruyor olması dikkat çekmişti.

Yapılan saha incelemesi ve abonelik kayıtlarına göre ilgili abonenin 23 Nisan itibari ile borç nedeniyle elektriğinin kesik olmadığı ve kaçak kullanımının bulunmadığı tespit edildi.

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir