Kemal Kılıçdaroğlu LGBT propagandasına Ebrar Karakurt sloganı ile devam etti

featured

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugünkü parti grup toplantısında Kemal Kılıçdaroğlu’nu helalleşme yolculuğu üzerinden hedef aldı.

AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugünkü parti grup toplantısında Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik sert eleştirilerde bulundu ve şöyle konuştu:

CHP’nin son 50 yıllık tarihi huzursuzluğun tarihidir. Bizim CHP’ye oy veren kardeşlerimizle bir sorunumuz yoktur ve olmayacaktır. Ancak bizim şuursuz Kılıçdaroğlu ile sorunumuz vardır ve bu sorunun çözümü 2023’te kurulacaktır sandıktır. Kılıçdaroğlu diyor ki “İktidar değişiyor, bir enkaz bırakarak gidiyorlar. Şimdi helalleşme zamanıdır, ben helalleşme yoluna çıkıyorum.” Sayın Kılıçdaroğlu sana güle güle. Madem bir yola çıkıyorsun sana tek yönlü bir bilet almanı tavsiye ederim.

Dünya Kız Çocukları Günü’nde Elidor sponsorluğunda Ebrar Karakurt ile kız çocuklarına lezbiyenlik propagandası

“HESAPLAŞMADAN HELALLEŞME OLMAYACAK”

Ülkede iktidar değişmiyor. Ortada bir enkaz da yok. Aksine Türkiye yükseliştedir. Sayın Kılıçdaroğlu şunu bil ki hesaplaşmadan helalleşme olmayacaktır. CHP yönetimi PKK’yla helalleşmiş, CHP yönetimi FETÖ’cülerle helalleşmiş 15 Temmuz’a tiyatro demiştir.

Helalleşme peşinde koşan Kılıçdaroğlu hadi PKK’lı teröristlere bir şey söyle de görelim. Burada ne PKK’yı CHP’den ne de CHP’yi PKK’dan ayırt etmek imkansız hale gelmiştir. PKK HDP’nin bir yüzüyse CHP de artık diğer yüzüdür. ”

CHP LİDERİNDEN “DEDİM OLABİLİR” TEPKİSİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da buna sosyal medya üzerinden tepki gösterdi ve  “Şahıs bugün grup toplantısında “Bay Kemal, kadir kıymetimi bilmedi” demiş; dedim olabilir” dedi ve binlerce RT, onbinlerce beğeni aldı.

Kılıçdaroğlu’nun bu paylaşımı akıllara Elidor’un Ebrar Karakurt reklamını getirdi.

Elidor’dan marjinal reklam! Ebrar Karakurt “olabilir” dedi…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir