Önce kafayı, sonra videoyu mu çekti? Mütevazi mutfak dekorundan çıkan Kılıçdaroğlu’nun boğaza karşı lüks odası…

Organize suç örgütü elebaşı Sedat Peker'i hatırlatan videolar çekmeye başlayan CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun son videosunda kullandığı mekan CHP İstanbul İl Gençlik Kolları tarafından sızdırıldı. Boğaza karşı lüks bir odada video çeken Kılıçdaroğlu'nun balkonundaki içki kadehleri ise dikkatlerden kaçmadı.

featured

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün yaptığı bir paylaşımda, “Bu akşam saat 21.00’de, Sarayın bana atadığı trollerimi ve ayrıca, Türkiye’nin tüm trollerini davet ediyorum. Konuşacaklarımız var. Sevgili halkım, siz de gelin şahit olun. Burada buluşmak üzere” dedi.

Bu paylaşımın ardından Kılıçdaroğlu’ndan beklenen video geldi.

MÜTEVAZİ MUTFAKTAN BOĞAZ MANZARALI LÜKS ODAYA

CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun videolarında kullandığı mütavazi mutfak dekoru bu akşamki videoda yerini boğaza karşı lüks bir odaya bıraktı. Kılıçdaroğlu’nun videosunda gösterilmeyen Boğaz manzarası, CHP İstanbul İl Gençlik Kolları’nın paylaşımıyla ortaya çıktı.

“ÖNCE KAFAYI SONRA VİDEOYU ÇEKMİŞ”

Yayınladığı son videoda “Sarayın Trolleri İfşa Oldu” diyen Kılıçdaroğlu, araştırmacılardan yardım istediğini açıklayarak trolleri deşifre ettiğini söyledi.

Geçtiğimiz gün yayınladığı videoda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ıslak imzasının olduğunu söylediği bir belge gösteren Kılıçdaroğlu, belgenin sahte olduğunun kanıtlanması konusuna hiç değinmedi.

Kılıçdaroğlu’nun konuşurken Sedat Peker gibi kafasını istemsizce salladığını fark eden pek çok sosyal medya kullanıcısı, CHP İstanbul Gençlik Kolları tarafından sızdırılan fotoğraflarda görülen içki kadehlerine gönderme yaparak “Önce kafayı çekiyor, sonra videoyu” yorumunu yaptılar.

Ajans’ın Selvi Kılıçdaroğlu düşmanlığı! Kılıçdaroğlu’nun mutfağında “beceriksiz ev kadını” kurgusu yaptılar…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir