Kemal Kılıçdaroğlu, 28 Şubat helalleşmesini FETÖ ile yaptı! Gittiği isim bakın kim çıktı?

CHP'nin günahları için helalleşme turuna çıkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun bugünkü durağı Ankara'da yaşayan Sultan Kara oldu. 28 Şubat sürecinde başörtüsü yasağı nedeniyle öğretmenlik mesleğinden atılan Sultan Kara'nın eşinin kimliği ise bu ziyaretin başka anlamlar içerdiği düşüncesini akla getirdi. Sultan Kara'nın eşi olan Yeni Asya gazetesi Ankara temsilcisi Mehmet Kara'nın firari Fetöcülerle samimiyeti dikkatlerden kaçmadı.

featured

6’lı masanın Cumhurbaşkanı adayı olma ihtimali en yüksek isim olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’nin mağdur ettiği halk kitleleri ile ‘helalleşme’ ziyaretlerini sürdürüyor. Daha önce helalleşmek için PKK’lı aileleri ziyaret eden Kılıçdaroğlu’nun bugünkü durağı ise Kara ailesi oldu.

28 ŞUBAT HELALLEŞMESİNE FETÖ DAMGASI

Kılıçdaroğlu bugün eşiyle, 28 Şubat sürecinde başörtüsü yasağı nedeniyle öğretmenlik mesleğinden atılan Sultan Kara ve ailesine helalleşme ziyaretinde bulundu. Sultan Kara isminin seçilme sebebinin ise eşi Mehmet Kara olduğu iddia edildi.

Son dönemlerde FETÖ’ye yakınlığı ile bilinen Yeni Asya gazetesinin Ankara temsilcisi olan Mehmet Kara, firari Fetö’cü teröristler ile oldukça samimi bir isim. Eşi Sultan Kara’nın ise Fetö’nün kapatılan sendikalarından birinde uzun yıllar görev aldığı iddia ediliyor.

İşte Kılıçdaroğlu’nun ziyaret ettiği Sultan Kara’nın eşi Mehmet Kara’nın paylaşımları: 

Kılıçdaroğlu, FETÖ’yü güzelleyen Melek Çetinkaya ve darbeci askerî öğrenci Taha Furkan Çetinkaya’yı kabul etti

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir