Film senaryolarını hatırlatan hikaye! Muğla’da 31 suçtan aranan Kemal Dinler yakalanmamak için İsrail vatandaşı oldu

Muğla'da yaşayan vatandaşlar bir bağ evinde uyuşturucu imal edildiğine yönelik ihbarda bulundu. Jandarma ekipleri yaptıkları operasyonda iki kişiyi gözaltına aldı. Bağ evinin 6 pitbull cinsi köpekle korunduğu ortaya çıktı. Operasyon sonrası ele geçirilen bilgiler inanılmazdı! 54 yaşındaki suç makinesi Kemal Dinler'in yakalanmamak için İsrail vatandaşlığına geçtiği ve adını da Shmuel Bonana Dinler olarak değiştirdiği tespit edildi.

featured

Seneler boyunca polislerden kaçtı, Muğla‘daki bağ evinde yakayı ele verdi! Resmi belgede sahtecilik, kredi kartı üretip satmak, uyuşturucu gibi suçlardan kaydı bulunan 54 yaşındaki Shmuel Bonana Dinler, yakayı ele verdi. Yaşananlar film senaryolarını hatırlattı.

VATANDAŞLIKTAN ÇIKMADAN VURGUN YAPTI!

İsmini değiştirdikten sonra İsrail vatandaşlığına geçen Kemal Dinler’in Türk vatandaşlığından çıkmadan kredi kartı üretip sattığı, insanları dolandırdığı ve resmi belgede sahtecilik yaptığı tespit edildi.

TAM 31 SUÇTAN ARANMASI VARDI

Türkiye’deki adı K.D olan şahıs ve yanındaki B.A.Ç (32) Muğla’nın Menteşe ilçesindeki bağ evinde yakalandı. İkili gözaltına alındıktan sonra tutuklandı. Kemal Dinler’in tam 31 suçtan aranması olduğu ortaya çıktı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir