Kayseri’deki güzellik merkezinde etek altı rezaleti! Lazer odasında gizlice görüntülerini çekmiş

Kayseri'de bulunan bir güzellik merkezinde yaşananlar 'PES' dedirtti. Güzellik merkezi olarak hizmet veren bir kuaföre giden 21 yaşındaki Dürdane N., saçının bitmesinin ardından kuaför çalışanı Emrah Ö.'nün teklifi üzerine Instagram'da saçının bitmiş halini yayınlamak istedi. Lazer odasında üzerini değiştiren genç kız, Emrah Ö. karanlıkta etek altı fotoğraflarının çekildiğini fark etti. İşte detaylar

featured

Kayseri‘de bulunan bir güzellik salonunda yaşananlar bu kadar da olmaz dedirtti. Bir kadın kuaförüne giden 21 yaşındaki Dürdane N., saçının bitmesinin ardından kuaför çalışanı Emrah Ö.’nün teklifi üzerine Instagram’da saçının bitmiş halini yayınlamak istedi.

Lazer odasında üzerini değiştiren genç kız, Emrah Ö. karanlıkta etek altı fotoğraflarının çekildiğini fark etti. Dürdane N.’nin suç duyurusunda bulunmasının ardından ifşacının 3 yıla kadar hapis istendi.

Kayseri’de bulunan bir güzellik salonunda yaşananlar bu kadar da olmaz dedirtti. Olay geçtiğimiz Haziran ayında Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde meydana geldi. 21 yaşındaki Dürdane N., isimli genç kız saçlarını yaptırmak için güzellik salonuna gitti. Güzellik salonunda çalışan 29 yaşındaki Emrah Ö., genç kızın saçlarını yapmaya başladı.

GENÇ KIZIN FOTOĞRAFINI SOSYAL MEDYADA PAYLAŞMAK İSTEDİ

Sabah’taki habere göre Emrah Ö., Dürdane N.’nin saçlarını bitirdikten sonra, kesimin güzel olduğunu bu nedenle güzellik salonunun İnstagram sayfasında paylaşmak istediğini söyledi. Genç kız paylaşımda bulunabileceğini söyleyince Emrah Ö., bu kez üzerindeki kıyafetlerin uygunsuz olduğunu elbise giymesi gerektiğini söyledi.

LAZER ODASINDA ETEK ALTI FOTOĞRAFLARINI ÇEKTİ

Dürdane N., yanında bulunan kardeşine evden elbise getirmesini istedi. Bir süre sonra gelen Dürdane N., gelen elbiseyi güzellik salonunun lazer odasında giymek istedi. Bu sırada Emrah Ö. de saçlarında birkaç kırık olduğu bahanesiyle genç kızın bulunduğu odaya geçti. Emrah Ö., elindeki telefonla genç kızın etek altı fotoğraflarını çekmeye başladı. Dürdane N., fotoğraflarının çekildiğini fark edince çığlık atmaya başladı.

SAPIKTAN ŞİKÂYETÇİ OLDU

Güzellik salonunda bulunan müşterilerin odaya gelmesi üzerine telaşa kapılan Emrah Ö., fotoğraf çekmediğini iddia etti. Dürdane N., fotoğraflarının gizlice çekildiğini belirterek karakolda şikayetçi oldu.

Şikâyet üzerine şüpheli hakkında Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Soruşturma kapsamında ifadesi alınan Emrah Ö., genç kızın saçlarını düzeltmek için lazer odasına girdiğini bu sırada elinde bulunan telefonun kamerayı kendiliğinden açtığını iddia etti.

3 YIL HAPSİ İSTENİYOR

Savcılık telefonda yapılan incelemede Dürdane N.’ye ait özel fotoğrafların bulunduğunu belirledi. Yürütülen soruşturma sonunda sapık hakkında ‘Özel Hayatın Gizliliğini İhlal Etmek’ suçu kapsamında 3 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi. Şüpheli Kayseri Asliye Ceza Mahkemesinde hakim karşısına çıkacak.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir