Kayseri’de köpek yüzünden çıkan kavgada tekmeler havada uçuştu, öğrenciler biber gazı sıktı

Kayseri’de köpek yüzünden çıkan kavganın görüntüleri sosyal medyada tepki çekti. Et vererek köpekleri Mola köyü yakınlarında besleyen öğrencilere köylü tepki gösterdi. Öğrenciler ve köylü arasında yaşanan tartışma kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada tekme ve tokatlar havada uçuşurken, kapalı bir öğrencinin biber gazı sıktığı görüldü.

featured

Kayseri Nuh Naci Yazgan Üniversitesi öğrencileri köpekleri beslemek için gittikleri Molu köyünde bir köylünün tepkisiyle karşılaştı. Köpekleri bölgede tuttukları ve çiğ et verdikleri iddiasıyla çıkan tartışmada öğrenciler darbedildi.

Tartışmanın büyümesiyle çıkan kavgada öğrencilerden birinin, biber gazı sıktığı da dikkatlerden kaçmadı.


Yaşanan olay sosyal medyada tepki çekti. Ancak birçok kullanıcı, adamı haklı buldu, öğrencilere tepki gösterdi.

İşte Kayseri’de köpek yüzünden çıkan kavga ile ilgili yapılan yorumlar:

itperestler gittikçe daha cüretkar oluyorlar. şimdi de insanların köyünde besleme yaparak köylerine sokak köpeklerini toplamışlar. köylüler orada istemiyorlar işte köpekleri. onların köyünde üstelik çiğ etle besleme yapıp köpekleri oraya toplayamazsınız. sokak köpeği diye bir şey olmaz. tüm medeni dünyadaki gibi sokaklarda başıboş dolaşan köpeklerin barınaklarda toplanıp, 1 ay içinde sahiplenilmeyenlerin uyutulması gerekir.

bir yerde köpek istenmiyorsa, oraya hayvanları toplayamazsınız. korkan insanlar olabilir, saldıran köpekler olabilir veya aniden yola çıkıp kazaya sebep olabilecekler olabilir. demekki köy halkı rahatsız oluyor, bunu anlamak bu kadar zor olmamalı gerçekten. çok istiyorsanız büyük bir bahçe alırsınız hepsini oraya toparlarsınız, o zaman kimse karışamaz.

o öğrenciler güzel güzel atlara binip dönmemek üzere memleketlerine gittiklerinde, oraya alıştırılmış ve çoğalmış köpecikler ne olacak ?köylülerin başına kalacak. evine alıp beslemiyorsan bu şekilde davranman yanlış sayın öğrenci birey. 3 tane kadın yaşlı adama saldırıyorlar, 1 tanesi adamı tutarken öteki örtülü bacımız gözyaşartıcı spreyi adamın yüzüne boşaltıyor, at kuyruklu abla da alttan 5-6 tekme sallıyor. videodaki iki delikanlı sadece kavgayı ayırmaya çalışıyor. adam son anda kendini savunmak için sadece 1 kez el kaldırıyor. haksızsın halime bajı.

erkekler tartışırken arkadan çığlık atan kadınlardan nefret ediyorum

o köy civarında 100 lerce sahipsiz köpek var ve köylü artık bunlardan bıkmış durumda. ittaparlar çok istiyorlarsa alsınlar evlerinde beslesinler. halk bıkmış durumda. evlerine bahçelerine giremez oldular.

sahiplenilmeyen köpekler uyutulur. avrupa’da kural neyse o uygulanır. biz avrupalılardan daha zeki değiliz. başka bir çözümü yok. gerçekten avrupalılardan zeki olsaydık, onların ekonomisi bizden iyi olmazdı. türkiye’de başıboş çok köpek var.

köpektapar psikolojisinin kaydedildiği görüntülerdir, yakında psikiyatri derslerine de konu olacaktır.

oysa ki çok basit bir şekilde önü alınacak kavga. o köpekleri besleyen her bir öğrenci, eser miktarda köpeği evine alıp besleyecek. ama tabi o g*t nerede köpek besleyenlerde. onlar anca gidip milletin köyünde huzursuzluk çıkarsın.

Sevda Demirel’den olay Tuğba Altıntop iddiası: ‘Köpek ısırmamış, şiddet görmüş!’

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir