Kayseri’de kan donduran olay! 3 yaşındaki oğluna sigara içirip ilaçla öldürmeye çalışan cani anne o anları kaydetmiş…

featured

İngiltere’de ikamet eden Turgut Ö. ve Öznur Ö., dört sene önce dini nikah ile evlendi.

Muş’ta beraber yaşamı sürdüren çiftin, 1 sene sonra çocukları oldu. Turgut Ö., 1,5 sene önce çalışmak için yeniden İngiltere’nin yolunu tuttu.

Bu kararın ardından Öznur Ö., Hatay’ın Reyhanlı ilçesindeki ailesinin yanına gitti. Öznur Ö., burada bebeğini başka birinin nüfusuna kaydettirdi.

Sigara içirdi, öldürmek için ilaç verdi

Turgut Ö. yurt dışında iken, Öznur Ö.’nün 3 yaşındaki oğlu Y.T.’ye önce sigara içirdi. Ardından da ölmesi için ilaç içirdiğini öğrendi.

Cani anne Öznur Ö.’nün bu anları kayda aldığı videoya ulaşan baba Turgut Ö., İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne durumu ihbar etti.

Görüntülerin ardından harekete geçen emniyet güçleri, Öznur Ö.’nün Kayseri Talas’ta bir evde ikamet ettiğini tespit etti.

Çocuk devlet korumasına alındı

Talas İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri geçen gün, cani anne Öznur Ö.’yü gözaltına aldı.

Öznur Ö.’nün emniyette sorgu işlemleri devam ederken, annesinin hem fiziki hem psikolojik işkencesine maruz kalan bebek ise devlet korumasına alındı.

Cep telefonuyla kaydetmiş

Bu arada, Öznur Ö’nün oğluna sigara içirip, çok sayıda ilaç verdiği anlara ilişkin cep telefonu kamerasıyla çekilen görüntüler ortaya çıktı. Hangi tarihte çekildiği belli olmayan görüntülerde Öznur Ö.’nün ilaçları eline alıp oğluna, “Ne sen ne de ben. Artık yaşamayalım. Bize bu hayatı çok gördüler. Öleceksin zaten iç” dediği görüldü.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir