Katledilen kadınlardan geriye kalan çocuklardan sadece biri… Kırmızı Oda Sadi’nin hikayesi gerçek mi? Delikanlı Sadi’nin hastalığı ne?

featured

Kırmızı Oda dizisinde Sadi karakterine Erkan Petekkaya hayat vermektedir. Doktor Hanım Sadi’nin korumalarıyla ve silahla kliniğe gelmesine şaşıracaktır. Peki ama Kırmızı Oda Sadi’nin hikayesi ne?

Kırmızı Oda dizisinin yeni bölümünde Sadi karakteri merak edilen isimlerden biri oldu. Kırmızı Oda oyuncuları arasına katılan Erkan Petekkaya, Sadi’ye hayat verecek. İzleyiciler, Erkan Petekkaya’nın kaç yaşında ve nereli olduğunu araştırmaya başladılar. Peki, Erkan Pettekkaya kimdir? İşte ünlü isim hakkında merak edilen bilgiler…

Kırmızı Oda Sadi kimdir? Hastalığı ne?

Kırmızı Oda Sadi kliniğiziyaret etmektedir ve doktor hanıma bir süredir iyi olmadığını söyler. Kendini ‘Delikanlı Sadi’ olarak tanıttığı gibi çevresi de kendisine delikanlı Sadi demektedir. Doktor Piraye de Sadi’den korkacaktır. Lüks ve karanlık bir hayatı var gibi görünen Sadi’nin belindeki silah doktorlara korkuyu yaşatan detay olacaktır. Kırmızı Oda Gülseren Budayıcıoğlu’nun 2004 yılında yayınlanan Madalyonun İçi adlı kitabından uyarlanmıştır.

Kırmızı Oda’da Erkan Petekkaya’nın canlandırdığı Delikanlı Sadi karakteri, panik atak hastasıdır. Geçmişte babasının annesine yaşattığı şeyler geleceğini şekillendirmiş ve Sadi’nin panik atak hastası bir mafya babası olmasına sebep olmuştur. Klinikteki seansları panik atak hastalığının günden güne azalmasını sağlamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir