Katil zanlısı Ümitcan Uygun yakalandı, Aleyna Çakır’ın pavyon görüntüleri tekrar gündeme geldi! Mutsuzluğu yüzünden okunuyor…

Aleyna Çakır'ın ölümünün baş şüphelisi Ümitcan Uygun bugün Ankara Emniyet Müdürlüğü'nün düzenlediği operasyona yakalandı. Ümitcan Uygun'un hayli kabarık olaran vukuat dosyası da tekrar gündeme gelmeye devam ediyor. Bunlar arasında, pavyonda çalıştırdığı Aleyna Çakır'ın dans görüntüleri hatırlandı...

Tüm Türkiye yasa boğan, Aleyna Çakır’ın ölümünden aylar geçse de, halen katil zanlısı Ümitcan Uygun serbest bırakılmasının ardından her gün yeni bilgiler geliyor. Müge Anlı tarafından işlenen konudan da gündemden düşmeyen Aleyna Çakır’ın şimdi de Ankara pavyon görüntüleri ve Oturak alemi videosu olay oldu. Ancak Ankara’da bir çok yerde Ümitcan Uygun’la beraberde Aleyna Çakır pavyon görüntüleri var.

Benzer Haberler
64564654646664565
Aleyna Çakır’ı darp ettiği görüntüleri yayınlayan Ümitcan Uygun’un cezası belli oldu
leyna
Ümitcan Uygun’dan yüzsüz savunma! “Aleyna Çakır’ı ailesiyle ben barıştırdım”
aleynacakir
Aleyna Çakır’ı dövdüğü görüntüleri canlı yayınlayan Ümitcan Uygun’dan rezalet savunma: “Astım hastası olduğu için…”

ALEYNA ÇAKIR’I PAVYONDA ÇALIŞTIRMIŞ

Aleyna Çakır’ı öldürmesiyle gündemden düşmeyen Ümitcan Uygun, şimdi de Ankara pavyonlarında Aleyna Çakır’la oyun videosu ortaya çıktı. En çokta genç kızın Ankara’da yoğun olan oturak aleminde yer aldığı video görüntüleri paylaşılıyor. Ancak Aleyna Çakır’ın kaliti Ümitcan Uygun nasıl dışarda, neden tutuklanmıyor kimse anlam veremiyor. Ümitcan Uygun denilen katilin, Aleyna Çakır’ın pavyonda da çalıştırdığı ortaya çıktı.

 

CİNAYETİ NORMALLEŞTİRMEYE ÇALIŞIYOR

Aleyna Çakır pavyon görüntüleri yayınlanması katil kişinin zengin olması sebebiyle genç kızı da suçlu çıkartmak için paylaşılan görüntüler. Aleyna Çakır’ın ne iş yaptığı nerede çalıştığı bir katil tarafından öldürüldüğü gerçeğini değiştirmiyor. Katilin Müge Anlı’ya tehdit mesajları göndermesinden sonra halen yakalanmamış ve tutuklanmamış olması akıllarda soru işareti bırakıyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir