Katar’daki Dünya Kupası açılışına Morgan Freeman damga vurdu

Futbolun milli takımlar düzeyindeki bir numaralı organizasyonu olan Dünya Kupası, yapılan görkemli açılış töreniyle başladı. Açılışta Morgan Freeman'ın gösterisi izleyenleri büyüledi.

featured

2022 Dünya Kupası, ev sahibi Katar ile Ekvador arasında oynanacak mücadele ile başlayacak. Mücadele öncesinde düzenlenen açılış töreninde ise görsel bir şölen yaşatıldı.

ÖZEL ETKİNLİKLER YAPILDI

2022 Dünya Kupası Organizasyon Komitesi, milyarlarca futbolseverin merakla beklediği bu turnuvayı unutulmaz bir şölene çevirmek için özel etkinlikler düzenledi.

Başkent Doha’da festival alanı olarak belirlenen El-Bida Bahçesi’nde turnuva süresince uluslararası sanatçılar konserler verdi.

Turnuva için 300 milyar dolar harcayan Katar’daki her şehirde meydanlara dev ekranlar kurularak futbolseverlerin maçları buradan izlemeleri sağlanacak.

AÇILIŞA MORGAN FREEMAN DAMGA VURDU

Dünya Kupası’nın organizasyonu için rekor miktarda para harcayan Katar, açılış töreni için de hiçbir masraftan kaçınmadı.

60 bin kişi kapasiteli Al Khor Al Bayt Stadı’nda gerçekleştirilen törende dünyaca ünlü yıldızlar sahne aldı. En çok konuşulan olay ise dünyaca ünlü star Morgan Freeman’ın açılış konuşması oldu:

“Bizi bugün burada birleştiren şey, bizi ayıran şeyden çok daha büyük.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir