Kasaba Doktoru’nun yıldızı Ozan Akbaba yurt dışına açılıyor!

Son olarak Kasaba Doktoru dizisiyle ekranlara gelen Ozan Akbaba'nın geçen yaz hazırladığı Anka filmiyle ilgili bomba bir gelişme yaşandı. Son gelen bilgilere göre Ozan Akbaba, Engin Hepileri ve Deniz Işın'ın başrolünde oynadığı Anka filmi İspanya ve Hindistan'da uyarlanacak. Bu gelişme ekipte büyük heyecan yarattı.

featured

Ozan Akbaba’nın filmi Anka,İspanya ve Hindistan’a uyarlanacak.

6 yıl boyunca Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol aldıktan sonra Kasaba Doktoru dizisine transfer olan Ozan Akbaba’nın bir hayali daha gerçek oldu. 2021 yılının yazında Ozan Akbaba’nın bir hayali olan ve Türkiye’nin ilk hız filmi sloganıyla MGX Film’in yapımcılığını üstlendiği Anka filmi yurt dışına açılıyor. Son gelen bilgilere göre, Ozan Akbaba’nın başrolünde yer aldığı ve Deniz Işın, Uğur Uzunel ve Engin Hepileri’nin ona eşlik ettiği film iki ülkede yerini alacak. Anka, Hindistan ve İspanya’da uyarlanacak.

İKİ ÜLKEYE UYARLANACAK

Anka filmi yurt dışına açılıyor. Son gelen bilgilere göre, Ozan Akbaba’nın başrolünde yer aldığı ve Deniz Işın, Uğur Uzunel ve Engin Hepileri’nin ona eşlik ettiği film iki ülkede yerini alacak.

MGX Film’in yapımcılığını üstlendiği Anka filmi 2021 yılının yazında Ozan Akbaba’nın bir hayali olan ve Türkiye’nin ilk hız filmi sloganıyla çekilmişti.

Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Anka filmi Hindistan ve İspanya’da uyarlanacak.

OZAN AKBABA KİMDİR?

Ozan Akbaba, 9 Haziran 1982 yılında Kars’ta dünyaya geldi. Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimari ve Çevre Tasarımı Bölümünden mezun oldu. 2005 yılından itibaren sinema, dizi ve tiyatro oyunlarında rol alan oyuncu, aynı zamanda film müzikleri de yapıyor.

2014 yılında Sıla’nın Yeni Ay albümünde yer alan Vaziyetler isimli şarkının video klibinde oynadı. Oyuncu, son olarak 2015-2021 yılları arasında atv’de yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde İlyas Çakırbeyli karakterini canlandırdı.

Son olarak TRT1 ekranlarında izleyici karşısına çıkan Kasaba Doktoru dizisiyle izleyici karşısına çıktı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir