Kasaba Doktoru yeni sezon tanıtımı! TRT’nin iddialı dizisi Kasaba Doktoru ne zaman başlayacak?

TRT'nin iddialı dizileri arasında yer alan Kasaba Doktoru yeni sezon tanıtımı bu akşam yayınlanacak. Dizinin hayranları "Kasaba Doktoru ne zaman başlayacak?" sorusunu soruyor. Peki Kasaba Doktoru yeni sezona ne zaman başlayacak? İşte detaylar

featured

TRT ekranlarının sevilen dizisi Kasaba Doktoru‘ndan hayranlarını sevindirecek bir haber geldi. Sosyal medya hesaplarından yeni sezon tanıtımının bu akşam yayınlanacağı duyuruldu.

KASABA DOKTORU KONUSU

Babasını kaybettikten sonra doktor olmaya karar veren yetenekli ve gelecek vaat eden Ömer ile kendini hayat kurtarmaya adamış efsane cerrah Hakan’ın şehre uzak bir belde hastanesinde yollarının kesişmesiyle yaşananları konu ediniyor.

KASABA DOKTORU 13. SON BÖLÜM ÖZETİ

Hakan, Erol Bey’in ameliyatı hakkında aldığı sürpriz kararla geri döner. Ekip böyle bir ameliyatın altı saatte yapılabileceği konusunda ikiye bölünür fakat kısa sürede ortak amaç etrafında güçlerini birleştirir. Ameliyat gününe doğru Hakan, Ömer, Leyla ve Mine’nin üzerindeki baskı giderek artar. Leyla, Mediha ile ilgili öğrendiği sırrı Ömer’e söyleyemediği için ondan uzak durmaya başlar. Mine’nin ameliyat ile ilgili tüm kaygılarına rağmen Hakan’a verdiği destek aralarındaki bağı kuvvetlendirir.

“Kasaba Doktoru” setinde sürpriz doğum günü kutlaması!

Bu sırada Arzu ve Yalçın bir plan yapar. Yalçın, Hakan’ı bir seçim yapmaya zorlar. Hakan ya ekip değiştirerek Gümüşok Hastanesi cerrahları ile ameliyata girecek ya da o cerrahlardan oluşan kalabalık bir ekip önünde baskı altında canlı ameliyat yapacaktır. Hakan ekibini bırakmaz ve tüm zorlu koşulları kabul ederek ameliyata girer…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir