Kartal’da 2700 TL’lik ‘muhteşem’ kiralık mağara görenleri şaşkına çevirdi!

İstanbul’da bir emlak sitesinin verdiği ilanlarda adeta yıkık dökük olan daire ilanları ve istenen kiralar tepki topladı. Kartal'da 2700 TL'ye muhteşem kiralık mağara ilanı görenleri hayrete düşürdü.

featured

Son zamanlarda gündemden düşmeyen ev kiraları sorunu aldı başını gitti. Sosyal medyada bir vatandaşın Kartal ‘da mağara gibi eve 2700 TL istemesi artık milleti usandırdı.

Uygun fiyatlı kiralık ev bulamayan vatandaşlar, yaşanması mümkün olmayan konutlara yüksek kiralar vermek zorunda kalıyor. Ev sahipleri ise bu durumun suyunu çıkarmış vaziyette. Durulamayacak gibi evlere istenen fahiş fiyatlar sosyal medyada tartışma konusu oldu.

‘Kartal’da 2700 TL’ye muhteşem kiralık mağara’ olarak açılan ilanda bulunan evin görüntüleri adeta mağarayı anımsatıyor.

Söz konusu ilan hakkında sosyal medyada yapılan yorumlar şu şekilde:

gün geçmiyor ki herhangi bir seçim vaadi barınmaya yönelik olsun istanbul’da aynı evde 5. yılını dolduracak olan ben, ya 10k kira vereceğim ya da böyle eve duvar resimleri çizeceğim 100 yıl sonra japonlar bulacak maaşlar hiçbir şeye yetmezken bu izbeye bile para istiyorlar şok olmamak elde değil al sana yeni türkiye

bin ladin’in vurulduğu evden farkı yok, ben olsam not düşerdim. gerçek bir el-kaide deneyimine hazır olun!

klozetle yan yana alaturka tuvalet doğu ve batının kardeşliğini simgeliyor.

ulan ben kartal da ki 2+1 evimin kirasını daha bu sene 2000 tl yaptım binada 3 senelik bina he ben mi çok safım bunlar mı çok uyanık.

bekara ve yabanciya uygun degildir diyerek tum sansini bitirmis ilandir. aileye uygun degildir yazmasi gerekirdi

ben emlakçı olsam bu evi ilana koymaya utanırdım, hadi ilana koydun, 2700 istemek nedir şuraya? odalardan biri de karanlık odaymış, şarap mahzeni filan yapılabilir heralde veya fotoğraf basım odası.

bekara uygun değildir yazılması şaka gibi olmuş.

yeni evli çiftin hayallerini süsleyen bir mağara olmasını mı bekliyorlar acaba..

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir