Ekşi Sözlük insanlıktan çıktı! Kazada ölen Semiha Erarslan için, ‘Karşıdan karşıya geçerken ölen kara çarşaflı’ sözleri tepki çekti

Sakarya’da karşıdan karşıya geçen Semiha Erarslan’a minibüs çarptı. Metrelerce havaya uçan talihsiz kadın, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Ekşi Sözlük denen şer yuvasında kendini bilmez bir kullanıcı ise açtığı, ‘’Karşıdan karşıya geçerken ölen kara çarşaflı’’ başlığıyla, olayın vahametini görmezden gelerek, İslami değerleri aşağılayıcı ifadeler kullanmaya kalktı.

featured

Sakarya’nın Karasu ilçesinde koşarak yolun karşısına geçmeye çalışan 67 yaşındaki Semiha Erarslan’a minibüs çarptı. Ağır yaralanan kadın kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Kaza, geçen pazar günü Karasu-Kocaali yolu üzeri Ankara Caddesi’nde meydana geldi. Koşarak yolun karşısına geçmeye çalışan Semiha Erarslan’a, S.Ö. yönetimindeki minibüs çarptı. Havaya savrulan Semiha Erarslan, ağır yaralandı.

İhbar üzerine gelen sağlık ekibi, Erarslan’ı Karasu Devlet Hastanesi’ne kaldırdı, buradan da Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi sevk edildi. Yoğun bakım ünitesine alınan Erarslan, dün yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

‘’KARŞIDAN KARŞIYA GEÇEN KARA ÇARŞAFLI KADIN’’ SÖZLERİNE SERT TEPKİ

Skandalların ve iğrençliklerin döndüğü Ekşi Sözlük’te bir kullanıcı, ‘’Karşıdan karşıya geçerken ölen kara çarşaflı’’ başlığıyla olayla ilgili skandal bir yorum yaptı. ‘’Ne bir çevre kontrolü, ne bir dikkat, ne de mantık. Bodoslama bir şekilde karşıya koşuyor ve kaçınılmaz son gerçekleşiyor.’’ diyen kullanıcıya tepki gösterildi.

İşte o tepkilerden bazıları:

”Heyecanlanmıştır, dalmıştır, bilmiyordur vs vs. Ama hayatını kaybeden bir insandır, kara çarşaflı değil.

Kara çarşaflı, mini etekli diye ayrıntı veren, etiket yapan herkes kendini sorgulasın. Dikkatsizliğinin kurbanı olan kadındır.

Kara çarşaflı diye etiket etmek neden? Ölen de bir insan sonuçta şu tarz zihniyetten nefret ediyorum. Hepiniz gericisiniz. Yok kara çarşaflı, yok mini etekli, yok şöyle yok böyle. Ya geçin bunları geçin. Olayı yaşayan bir insan! Sadece insan.

Kara çarşaflı diye belirtmen çok iğrenç olmuş. orada ölen bir insan!!!

Kara çarşaflı demişsin ama bu bildiğin Anadolu köylü kadını. Altta şalvar üstte beyaz bir baş örtüsü. Kara çarşaf nerede?”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir