Karizmatik oyuncu Ertan Saban hayranlarının kadrajına girdi! “Günümüz Ertan’ın bu moodluk fotolarıyla aysın”

Show Tv’de yayınlanan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde Sadi Payaslı karakterini canlandıran Ertan Saban dizinin çekimleri için lunaparkta görüntülendi.

featured

Ertan Saban, Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin oyuncu kadrosunda Sadi Payaslı karakterini canlandırıyor. Sevilen dizideki karakterler kısa sürede ilgi gördü. Dizi için lunapark çekimleri gerçekleştirildi. Oyuncuyu gören hayranları fotoğraflamaktan geri kalmadı

Hayranları fotoğrafları sosyal medyada paylaşarak; “Günümüz Ertan’ın bu moodluk fotolarıyla aysın”, “Çekimleri var lunaparkta” açıklamasında bulundu.

Payaslı kimdir? Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde Sadi Payaslı’yı canlandıran Ertan Saban kimdir, kaç yaşında aslen nereli?

ERTAN SABAN KİMDİR?

Mafya lideri Yedi Emin, karanlık geçmişine veda eder ve emniyete verdiği bilgiler karşılığı hayatına Karabayır Lisesi’nde coğrafya öğretmeni Sadi Payaslı olarak devam etmek üzere İstanbul’a gider. Lisede dengeleri değiştiren Sadi Payaslı, özel hayatında eski aşkı Derya ve kendisine yeni hayatında eşlik eden polis memuru Songül arasında kalacaktır.

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir