Karısına dağda klip çeken adamın halleri izleyenleri güldürdü

Karısına dağda klip çeken adam başlığıyla yayınlana video klip sosyal medyada büyük ilgi gördü. Klibi izleyen çok sayıda çok eğlendiklerini söyleyerek çeşitli yorumlarda bulundu.

featured

Karısına dağda klip çeken adam şeklinde paylaşılan video sosyal medyada viral oldu. Ailesiyle birlikte müzik klibe çeken adama çok sayıda sosyal medya kullanıcısı yorum yağdırdı.

İşte yorumlardan bağzıları:

hayatımda gördüğüm en garip klip. ses,müzik,sözler,dans,manzara,oyunculuk hepsi ayrı telden çalıyor.

insanların bir sınırı var,bu sınırı aştıklarında yapabileceklerinin ölçüsü yok.bunu şimdi tekrar idrak ediyorum.

1.08’de başlayıp 1.40’ta biten dans ise efsanedir. o sırada çalan müzik ayrıca bir tek benim hoşuma gitmiş olamaz değil mi? bu arada ne boktan bir ses ile şarkı lan bu?

insanlar ne kadar garip.

insanlar genel olarak hangi düşünce yapısına sahipse o normal oluyor. normali belirleyen insanların genel düşünce yapısı. eğer insanların büyük çoğunluğu bu klipteki düşünce yapısına sahip olsaydı şuandaki insanların düşünce yapısını garipserdik. neyse duman fazla geldi.

sıradan insanların anlayıp yorumlayabileceği boyutta bir eser değil. müzikal yetkinliği yüksek uzmanların bir ekip oluşturarak bu eseri hem söz müzik hem de video klip açısından incelemesi gerekiyor. mesam, müyorbir, üsküdar musiki cemiyeti ve başka ne kadar müzikle ilgili topluluk varsa hepsini göreve davet ediyorum.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir