'Kardeşlerim' dizisinin ünü sınırları aştı! Tam bire rekor, 50 ülkede...

ATV ekranlarında cumartesi akşamları izleyici karşısına çıkan 'Kardeşlerim' reyting sıralamasında üstte gelen yapımlardan biri oldu. 3. sezonuyla yayın hayatına kaldığı yerden devam eden 'Kardeşlerim' sadece ülkemizde değil birçok farklı ülkede yoğun ilgi görüyor. Hem Türkiye’de hem de başka ülkelerde adından bahsettiren dizi bir de rekora imza attı.

featured

ATV ekranlarında cumartesi akşamları izleyici karşısına çıkan ‘Kardeşlerim‘ reyting sıralamasında üstte gelen yapımlardan biri oldu. 3. sezonuyla yayın hayatına kaldığı yerden devam eden ‘Kardeşlerim’ sadece ülkemizde değil birçok farklı ülkede yoğun ilgi görüyor. Hem Türkiye’de hem de başka ülkelerde adından bahsettiren dizi bir de rekora imza attı.

20 Şubat 2021 tarihinden yayın hayatına başlayan ‘Kardeşlerim’ oldukça geniş bir izleyici kitlesine kavuştu.

Her bölümüyle izleyiciyi ekran başına kilitleyen NG Medya imzalı dizi, Cumartesi akşamlarının vazgeçilmez yapımlarından biri oldu.

Kardeşlerim 58. yeni bölüm ATV canlı izle! ‘Berk babasının nasıl öldüğünü öğrendi!’

Başrollerinde Celil Nalçakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu, Simge Selçuk gibi başarılı oyuncuların yer aldığı ‘Kardeşlerim’ hikayesiyle de herkesi etkisi altına alıyor.

Dizide tek dertleri hayat mücadelesi olan Eren kardeşlerin umut dolu hikayesi işleniyor.

Sadece ülkemizde değil birçok dünya ülkesinde de izlenen ‘Kardeşlerim’ yayınlandığı ülke sayısı da oldukça arttı.

Orta Doğu, Avrupa ve Balkanlarda büyük ilgi gören ‘Kardeşlerim’, bu ülkelerde ‘For My Family’ adıyla izlenme rekorları kırıyor.

‘Kardeşlerim’, Rusya, Kazakistan, İspanya, Lübnan, Romanya ve Peru’nun da dahil olmasıyla birlikte lisanslandığı ülke sayısını 50’ye çıkarmış oldu.

Kardeşlerim (For My Family), bu sene de Cannes’da yapılacak olan MIPCOM İçerik Fuarı’nda da yerini alacak.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir