Kardeşlerim dizisi yeni sezon için sete çıkıyor! Tarih belli oldu

Su Burcu Yazgı Coşkun'un rol aldığı Kardeşlerim dizisi üçüncü sezon için hazırlıklara başladı. Cumartesi akşamlarının en sevilen dizilerinden biri olan Kardeşlerim, yeni sezonun setine çıkmak için gün sayıyor.

featured

Kardeşlerim dizisi, üçüncü sezon için ağustos ayının ikinci haftası sete çıkacak.

NG Medya imzalı, yönetmenliğini Serkan Birinci’nin yaptığı, senaryosu Gül Abus Semerci tarafından kaleme alınan dram, gençlik ve aşk türündeki dizide Celil Nalçakan, Fadik Sevin Atasoy, Cüneyt Mete, Simge Selçuk ve Ahu Yağtu’ya genç oyuncular Yiğit Koçak ve Su Burcu Yazgı Coşkun eşlik ediyor.

İkinci sezonunda başrollerde yer alan bazı oyuncularını kaybetmesine rağmen Kardeşlerim dizisi reytinglerdeki başarısından hiçbir şey kaybetmedi. Kardeşlerim, birinciliği TRT 1 dizisi Gönül Dağı’na kaptırsa da reytinglerde ikinciliğini sürdürüyor.

Kardeşlerim dizisi eylül ayında üçüncü sezonuyla ekrana gelecek. Dizinin hayranları ekibin üçüncü sezona çıkacağı tarihi merakla beklerken güzel haber geldi. Bu habere göre Kardeşlerim ekibi, ağustos ayının ikinci haftası gibi üçüncü sezon için sete çıkacak.

Anne ve babalarını, ardından ağabeylerini kaybeden Eren kardeşlerin acıklı hikayesini anlatan Kardeşlerim iki sezondur izleyicilerini gözyaşına boğuyor. Dizinin hikayesi fakir olan Eren kardeşler ve kuzenlerinin bir koleje burslu olarak kaydolmalarıyla başlıyor. Dizi, zengin ve fakir öğrencilerin aşkla bezenmiş acımasız mücadelesini anlatıyor.

Kardeşlerim dizisinin üçüncü sezonunda da daha önce olduğu gibi hikayeye yeni oyuncu ve karakterlerin katılması bekleniyor. Yeni sezonda Berk Ali Çatal’ın canlandırdığı dizinin kötü karakteri Tolga’nın daha fazla ön plana çıkacağı belirtiliyor.

Kardeşlerim’in Asiye’si Su Burcu Yazgı Coşkun, göğüs dekoltesiyle nefes kesti!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir