Safranbolu’daki Dr. Hüseyin Sezgin’in intihar nedeni belli oldu!

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde ablasına veda mesajı yazarak konum atan pratisyen hekim Hüseyin Sezgin’in neden intihar ettiği öğrenildi.

featured

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde ablasına veda mesajı yazarak konum atan pratisyen hekim kabloyla ağaca asılı halde bulundu. Hüseyin Sezgin’in kripto para borsası ile de uğraştığı ve bir miktar para kaybettiği öğrenildi.

Olay, Cemal Caymaz Mahallesi Yıldız Sokak’ta meydana geldi. Özel bir hastanede doktorluk yapan Hüseyin Sezgin (46), akşam saatlerinde evinden çıkıp ablasına veda mesajı ile konum attı. Sezgin’in kendisine zarar vereceğini düşünen ablası durumu polis ekiplerine bildirdi. Konuma giden polis ekipleri evli ve iki çocuk sahibi Sezgin’i kabloyla ağaca asılı halde buldu.

Safranbolu’da Dr. Hüseyin Sezgin kendini asarak intihar etti!

Hüseyin Sezgin’in maddi nedenlerden ötürü kripto para alım satım işlerine de girdiği ancak son zamanlarda yanlış yatırımlar nedeni ile elindeki parasınıda kaybettiği öğrenildi. Psikolojik bunalıma giren Sezgin son olarak ablasına mesaj atıp ağaca asarak kendi hayatına son verdi.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir