Kara Tahta dizisinin konusu ne? Kara Tahta oyuncuları kimler? Kara Tahta dizisi nerede çekiliyor?

TRT 1’in yeni dizisi Kara Tahta bugün yeni bölümüyle ekranda. Peki, Kara Tahta'nın konusu ne? Kara Tahta nerede çekiliyor? Kara Tahta dizisinde kimler oynuyor? İşte Kara Tahta dizisyle ilgili merak edilen konuların cevapları...

featured

Başrollerini Furkan Andıç ve Miray Daner’in paylaştığı TRT 1’in yeni dizisi Kara Tahta izleyiciden büyük ilgi görüyor.

Kara Tahta, ÜS Yapım imzalı, ilk bölümü 30 Mart 2022 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Ender Mıhlar’ın üstlendiği, senaryosunu Erkan Birgören’in yazdığı, başrollerini Furkan Andıç ve Miray Daner’in paylaştığı Türk televizyon dizisi.

KARA TAHTA KONUSU NE?

Lise yıllarındayken akran zorbalığına uğrayan Atlas; annesiyle beraber memleketini terk eder. Yıllar sonra matematik öğretmeni olarak üstelik kendi okuduğu okula atanır.

“Aşkın için mi, intikam için mi… yoksa öğretmen olmak için mi? Neden döndün Atlas…”

“Atlas; doğduğu, aşık olduğu, ölüme itildiği kente öğretmen olarak geri döner. Kendisini geçmişe bağlayan köklerin zaman içerisinde zayıflamasının başına neler getireceğinden habersizdir. Şehrin güzeller güzeli Irmak’ı da seneler önce geride bıraktığını sandığı Atlas’ın karşısına çıkmasıyla darmadağın olur. Bekir ise Atlas ile Irmak’ın hikayesinde Irmak’ın aşığı olarak ölmeyi ve öldürülmeyi göze alır. Atlas, Irmak ve Bekir’in karşı karşıya geldiği bu dünya bambaşka bir hayatın habercisidir.”

KARA TAHTA NEREDE ÇEKİLİYOR?

Kara Tahta dizi ekibi çekimlerinin ilk gününü İstanbul Sirkeci’de tamamladı. Yönetmen koltuğuna Ender Mıhlar’ın oturduğu dizinin senaryosunu Erkan Birgören kaleme aldığı Kara Tahta dizisinin çekimleri genel olarak İstanbul ve Edirne’de yapılıyor. Dizinin bazı çekimleri tarihi Edirne Lisesi’nde gerçekleştirilecek.

KARA TAHTA OYUNCULARI KİMLER?

Furkan Andıç – Atlas
Miray Daner – Irmak
Cengiz Bozkurt – Arif
Çiçek Dilligil – Sevgi
Mine Tüfekçioğlu – Ülfet
Onur Durmaz – Cafer
Selen Uçer – Münevver
Kerem Arslanoğlu – Bekir
Taylan Meydan – İskender
Nizam Namidar – Hikmet
Yasemin Yazıcı – Esra
Veda Terzioğlu – İrem
Murat Danacı – Harun
Ömer Faruk Uluocak – Nevzat
Eylül Uğan – Aylin

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir